Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ



Ζωντανός βάτραχος βρέθηκε σε τυποποιημένη σαλάτα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Η φωτογραφία ενός βατράχου μέσα σε συσκευασία σαλάτας γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

 

Όπως φαίνεται πρόκειται για σαλάτα από κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, με την εταιρεία να τοποθετείται επίσημα για το θέμα στη σελίδα της στο Facebook.



Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με μηνιγγίτιδα

Στο νοσοκομείο Χίου νοσηλεύεται ο διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχοντας προσληφθεί από μηνιγγίτιδα.

Άλλο ένα κρούσμα- το πιο επώνυμο σίγουρα- της μηνιγγίτιδας που έχει εκδηλωθεί τις τελευταίες μέρες στη Χίο είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ο οποίος νοσηλεύεται από την Κυριακή στο Νοσοκομείο της Χίου.



Η ανακοίνωση της ΑΒ Βασιλόπουλος για την απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη

«Ο θάνατός του Στέλιου Σκλαβενίτη κάνει από σήμερα φτωχότερο τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και τον κλάδο μας» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Λεωνίδας Βρεττάκος, Chief Operating Officer της ΑΒ Βασιλόπουλος.



Πόσο αμείβονται οι εργαζόμενοι σε Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο και Lidl

Μικρές αποκλίσεις παρουσιάζουν οι μισθοί που δίνουν οι μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ στους εργαζόμενους τους, ήτοι Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και Lidl.



Προκαταρκτική εξέταση κατά Βασιλόπουλου & συνεργατών για το γήπεδο της ΑΕΚ

Προκαταρκτική εξέταση εις βάρος του Άρη Βασιλόπουλου, της διευθύντριας τεχνικών υπηρεσιών Ελένης Σγουράκη και του αντιδήμαρχου Θεόδωρου Μανωλεδάκη διέταξε ο Εισαγγελέας.