Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

τζολι



Η Jolie ξεσπά: «Με λίγα δανεικά δεν βοηθάς τα παιδιά σου. Μην παραπλανάς τον κόσμο»

Ο Brad Pitt θέλει να υποβαθμίσει τα πρόσφατα έγγραφα που κατέθεσε η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Angelina Jolie, στα οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ η ηθοποιός υποστηρίζει πως ο πρώην της δεν τη στηρίζει καθόλου οικονομικά.



Angelina Jolie: «Ο γάμος μας θα μπορούσε να έχει σωθεί»

Δώδεκα χρόνια ήταν μαζί η Angelina Jolie και ο Brad Pitt και ό,τι καλό θυμόμαστε από το ζευγάρι ανήκει πια στο παρελθόν...



Η Τζολί εκ βαθέων στο Vanity Fair: Η παράλυση προσώπου, η εμμηνόπαυση, τα κλάματα στο ντους

Ένας ιδιαίτερα δύσκολος χρόνος πέρασε για την Αντζελίνα Τζολί, τόσο εξαιτίας του πολύκροτου διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ και της ζωής της ως χωρισμένη μητέρα, όσο και με τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπισε.



15 πράγματα που δεν ξέρατε για την Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie, 4 Ιουνίου 1975) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτρια και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Πρώτα Χρόνια



Τζολί: Παντρεύεται 7 μήνες μετά τον χωρισμό της και υιοθετεί το 7ο παιδί της!

Σάλο έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα που θέλουν τη διάσημη ηθοποιό ερωτευμένη ξανά -σε μια σχέση που ίσως να έχει ξεκινήσει πριν από τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ- αλλά να γίνεται μητέρα για έβδομη φορά.
 


Η Τζολί για το διάταγμα Τραμπ: Η διάκριση λόγω θρησκείας είναι ένα παιχνίδι με τη φωτιά

Η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί δήλωσε ότι η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στο έδαφος των ΗΠΑ των πολιτών επτά μουσουλμανικών χωρών που επέβαλε ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πλήττει τους ευάλωτους πρόσφυγες και μπορεί να πυροδοτήσει τον εξτρεμισμό.