Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

τζακ ποτ



Τυχερό εις διπλούν το πρακτορείο ΟΠΑΠ που έδωσε 7,7 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Η τύχη χτύπησε για δεύτερη φορά χθες –και μάλιστα μέσα σε δέκα μέρες– στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Σαρρή, στο Ηράκλειο Αττικής, όπου παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ των 7,7 εκατ. ευρώ.

Στο ίδιο κατάστημα, στην κλήρωση της Κυριακής 26 Ιουλίου, ακόμη ένας τυχερός παίκτης «έπιασε» 5άρι στο Τζόκερ και κέρδισε 53.836,91 ευρώ.   



Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Πτολεμαΐδα όπου παίχτηκε το δελτίο των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ

Στο πρακτορείο της Αθηνάς Ζώρου με αριθμό 231696, στην καρδιά της Πτολεμαΐδας, παίχτηκαν οι 5+1 μαγικοί αριθμοί που ανέδειξαν τον μεγάλο νικητή του τζακ ποτ στο Τζόκερ.



Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ

Νέο τζακ ποτ, το πέμπτο στη σειρά, σημειώθηκε στη σημερινή κλήρωση του Τζόκερ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 3, 7, 9, 19, 44 και Τζόκερ ο αριθμός: 9.

Μετά και την σημερινή εξέλιξη τα 2,3 εκατ. ευρώ της πρώτης κατηγορίας μεταφέρονται στην κλήρωση της Κυριακής και τον νικητή θα περιμένουν περίπου 3 εκατ. ευρώ!

 

 

Δύο υπερτυχεροί στο τζόκερ

Η αγωνία ήταν στο κατακόρυφο το βράδυ της Κυριακής (14/01) για όσους είχαν παίξει Τζόκερ καθώς μετά από τα επτά συνεχόμενα τζακ ποτ, το ποσό που θα μοίραζε στον τυχερό ή τους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας (5+1) ξεπερνούσε τα 5,3 εκατομμύρια ευρώ!



Τζακ ποτ στο τζόκερ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, εκτοξεύοντας τα κέρδη της πρώτης κατηγορίας στα 5,3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι 1, 4, 8, 34, 43 και Τζόκερ το 11.