Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

θυσία



Ο Πρίντεζης ραγίζει καρδιές - Θα θυσίαζα τα πάντα για να τον έχω έστω για 10 λεπτά

Η μεγάλη συνέντευξη της ζωής και της καριέρας του Γιώργου Πρίντεζη στο Eurohoops (τον Απρίλη), μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά ξανά προς τη δόξα τραβάει! Ήρθε η ώρα για το 4ο μέρος, που “τα σπάει” και έχει ως περιεχόμενο πολύ σημαντικά πράγματα…



Κλαίει όλη η Κρήτη: Σήμερα η κηδεία της μητέρας που θυσιάστηκε για τα παιδιά της

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Κατερίνας Καναβάκη, της γυναίκας που έχασε τη ζωή της όταν έπεσε στη θάλασσα για να σώσει το παιδί της το βράδυ της Τρίτης.

Ο Αλέκος Καναβάκης θα είναι περήφανος για τη μονάκριβη κόρη του αφού της δίδαξε την έννοια της αυτοθυσίας , πολλώ δε μάλλον όταν επρόκειτο για τον 9χρονο γιο της.



Πατέρας έφτασε στο χείλος του θανάτου για να πείσει τον γιο του να κόψει την ηρωίνη

Κυριολεκτικά στο χείλος του θανάτου έφτασε ένας πατέρας από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, προκειμένου να πείσει τον γιο του να κόψει τα ναρκωτικά, αφού έλαβε εν γνώσει του υπερβολική δόση ηρωίνης.



Κώστας Ηλιάκης: 11 χρόνια μετά η θυσία του πιο επίκαιρη από ποτέ (φωτό)

Ήταν προ 11 χρόνων, όταν στις 23 Μαΐου του 2006 δυο ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν ώστε να αναχαιτίσουν ακόμη μια τουρκική πρόκληση.



Αγώνας δρόμου εις μνήμη της θυσίας των 228 στο Δίστομο

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας πραγματοποιείται και φέτος από τον Δήμο Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας ο 33ος Λαϊκός Δρόμος Θυσίας προς τιμήν των 228 κατοίκων του Διστόμου Βοιωτίας που σφαγιάσθηκαν από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στις 10 Ιουνίου 1944.



Άγιος Παΐσιος: “Η θυσία της μάνας φέρνει χαρά!”

«Ζαλούρα είναι τα παιδιά», μου είπε μια γυναίκα τα πού τα είχε όλα. Βαριέται να έχη παιδιά! Όταν μια μάνα σκέφτεται έτσι, είναι ένα άχρηστο πράγμα, γιατί οι μανάδες κανονικά έχουν αγάπη.