Σάββατο 25 Μαΐου 2024 -

Θεωρίες συνωμοσίας



Taylor Swift: Αυτές είναι οι τρεις παράξενες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το όνομά της

Η Taylor Swift δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά ας πούμε κάποια πράγματα γι’ αυτήν. Οι περισσότεροι τη γνωρίζετε από τα άλμπουμ της που κέρδισαν πολλά Grammy και πούλησαν δισεκατομμύρια αντίτυπα.

 

Έχει βγει με έναν διάσημο άντρα ή δύο, τα βίντεο και τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνουν εκατομμύρια likes.



Έρχεται το τέλος του κόσμου; Νέες θεωρίες συνωμοσίας!

Θέμα εβδομάδων είναι σύμφωνα με τον θεωρητικό συνωμοσίας David Meade το τέλος του κόσμου. Η προφητική έκλειψη και η πρόσκρουση του πλανήτη Nibiru στη Γη!



Ο μυστήριος θάνατος της Μέριλιν Μονρόε και οι 5 επικρατέστερες θεωρίες συνωμοσίας

Την πρώτη μέρα του Ιουνίου του μακρινού 1926 γεννήθηκε ένα κορίτσι που έμελλε να γράψει ιστορία: η Μέριλιν Μονρόε. 36 χρόνια, 2 μήνες και τέσσερις μέρες αργότερα, η Μέριλιν Μονρόε, έχοντας ήδη γράψει ιστορία στον χώρο του κινηματογράφου αλλά και της σόουμπιζ γενικότερα, βρισκόταν νεκρή στη βίλα της στο Λος Άντζελες. Η Μονρόε ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι της.



Θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τον θάνατο διασήμων

Όταν τα ακραία και σκοτεινά σενάρια αποπειρώνται να εξηγήσουν τον χαμό αγαπημένων προσώπων. Είναι γεγονός ότι ο σκανδαλοθηρικός Τύπος αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της γέννησης μιας διασημότητας, αν και συχνά το τίμημα παραείναι υψηλό.