Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

θέμα



Θέμα ανταλλαγής των 2 Ελλήνων έθεσε αντίπαλος του Ερντογάν

Το θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους πραξικοπηματίες έθεσε ο Πρόεδρος των Κεμαλιστών και αντίπαλος του Ερντογάν κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κομοτηνή.



Τσίπρας: Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα, πρέπει να λύσω το θέμα της ΠΓΔΜ

Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα: το μήνυμα αυτό στέλνει ο πρωθυπουργός και είναι η φράση που διατύπωσε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή, με την οποία επικοινώνησε το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.



Υπ. Εργασίας: Η ΝΔ δημιούργησε το θέμα των αναδρομικών των πρώην βουλευτών

Ο Ν. 4387/2016 (γνωστός ως νόμος Κατρούγκαλου) προβλέπει την αποπληρωμή των αναδρομικών που διεκδίκησαν πρώην βουλευτές με τρόπο που θα καθορίζεται με υπουργική απόφαση, ώστε να μην επιβαρυνθεί απότομα και υπέρμετρα το δημόσιο ταμείο, αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.



Θέμα σε όλο τον κόσμο η οικολογική καταστροφή από το πετρέλαιο στο Σαρωνικό

Θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχει γίνει πλέον η οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, καθώς επί τόσες ημέρες η ρύπανση εξαπλώνεται αντί να περιορίζεται, έχει καταστρέψει τις ακτές της Σαλαμίνας και έχει φτάσει στην παραλιακή της Αττικής.



Σε ψυχρό κλίμα η συνάντηση Σόιμπλε - Γιούνκερ. Δεν θέλει συζήτηση για το ελληνικό χρέος

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει βάλει σκοπό να αλλάξει τη δομή της λειτουργίας της ευρωζώνης και να «ροκανίσει» τον ρόλο της Κομισιόν στην εκτέλεση των προϋπολογισμών. Αυτή ήταν η ουσία της συνάντησης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών με τον πρόεδρο της Κομισιόν την περασμένη εβδομάδα.



Τσίπρας: Ήρθε η ώρα να λυθεί το θέμα του ελληνικού χρέους

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ισπανό πρωθυπουργό για τη φιλοξενία σε μία πρωτοβουλία σημαντική για την πορεία του διαλόγου για το μέλλον της Ευρώπης και την παρουσία του Νότου στην Ευρώπη, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα στην κοινή συνέντευξη Τύπου των ηγετών του Ευρωπαϊκού Νότου.