Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ένα εκατομμύριο χρήστες κατέβασαν ήδη τα Windows 10



Περίπου δύο εβδομάδες μετά τη διάθεση της Technical Preview έκδοσης των Windows 10, η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι χρήστες που κατέβασαν και χρησιμοποιούν τη δοκιμαστική έκδοση, έφτασαν το 1 εκατομμύριο.

Στόχος της Microsoft είναι να δοκιμάσουν οι χρήστες την Technical Preview έκδοση και αναφέρουν προβλήματα και bugs, κάτι που όπως φαίνεται, επετεύχθη.

Ήδη η Microsoft έχει λάβει 200 χιλιάδες ξεχωριστά feedback, δείχνοντας την πρόθεση του κόσμου να βοηθήσει την εταιρία, πιθανότατα επειδή οι περισσότεροι είχαν απογοητευτεί από τα Windows 8/8.1 και ανυπομονούν για την νέα έκδοση του λειτουργικού.

Πολλά από αυτά τα feedback, αφορούσαν στην αφαίρεση των νέων search and task view buttons καθώς και στην αλλαγή του animation στο Start Menu.

Επίσης, το 64% των εγκαταστάσεων Windows 10 Technical Preview είναι σε κανονικά υπολογιστικά συστήματα και όχι σε Virtual Machines.

Τέλος, το 68% των χρηστών ανοίγουν πάνω από 7 εφαρμογές κάθε μέρα και το 25% ανοίγουν πάνω από 26 εφαρμογές την μέρα, δηλαδή ένας στους τέσσερις χρήστες χρησιμοποιούν την Technical Preview στο βασικό σύστημά τους.