Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

τέσσερις νεκροί



Ιταλία: Μαφιόζικη ενέδρα με τέσσερις νεκρούς στην Απουλία

Μαφιόζικη εκτέλεση με τέσσερις νεκρούς έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα σε αγροτική έκταση της περιφέρειας της Απουλίας, στην Κάτω Ιταλία.
 



Το καλοκαίρι της αποκάλυψης στην Ευρώπη: Μετά τον καύσωνα, νεροποντές στην Ιταλία με τέσσερις νεκρούς

Έπειτα από μια εβδομάδα καύσωνα με θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς, η βόρεια Ιταλία πλήττεται τώρα από κύμα κακοκαιρίας. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους το τελευταίο 24ωρο εξαιτίας ισχυρών βροχοπτώσεων και ξαφνικής αλλαγής των καιρικών συνθηκών, στις περιοχές Βένετο, Φριούλι Βενέτσια Τζούλια και Λομβαρδία.



Κίνα:Τέσσερις νεκροί και 40 τραυματίες από καραμπόλα (φωτό)

Ένα από τα σοβαρότερα τροχαία δυστυχήματα του έτους προκάλεσε ο παγετός που έχει δημιουργηθεί σε περιοχές της επαρχίας Shanxi, στην Κίνα. 



Τρόμος σε θεματικό πάρκο στην Αυστραλία - Τέσσερις νεκροί

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στο πάρκο αναψυχής Dreamworld στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, στην τουριστική περιοχή του βορειοανατολικού κρατίδιο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, ανακοίνωσε η αστυνομία στο λογαριασμό της στο Twitter.



Καταιγίδες «έπνιξαν» τη Γερμανία - Τέσσερις νεκροί από τις πλημμύρες

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πλημμύρες στη νοτιοδυτικό γερμανικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης και ένα νεαρό κορίτσι σκοτώθηκε από αμαξοστοιχία όταν προσπάθησε να προφυλαχθεί από τη βροχή κάτω από μια σιδηροδρομική γέφυρα.



Τραγωδία στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από πτώση αεροπλάνου

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους κοντά στο αεροδρόμιο Tupelo, στην πόλη Λι Κάουντι του Μισισίπι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όταν συνετρίβη τον ιδιωτικό τζετ στο οποίο επέβαιναν.