9
Δεκεμβρίου
2016
- 14:42
Τελευταία τροποποίηση στις 9 Δεκεμβρίου, 2016 - 14:45
Ο χειμώνας εκτός από το κρύο φέρνει μαζί του και άλλες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα τον... εγκλωβισμό της μυρωδιάς από το μαγείρεμα στην κουζίνα, μιας και δεν ανοίγουμε για ώρα τα παράθυρα.
Μια από τις πιο έντονες και ενοχλητικές, πολλές φορές, μυρωδιές από το μαγείρεμα είναι το τηγάνισμα. Το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο όταν το σαλόνι και η κουζίνα είναι ενιαίος χώρος. Υπάρχει, ωστόσο, ένα κόλπο και μάλιστα εύκολο το οποίο μπορείτε να εφαρμόζετε μετά από κάθε τηγάνισμα για καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι.
Αφού ολοκληρώσετε το μαγείρεμα, βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι αρκετό νερό και δύο ξυλάκια κανέλας. Αφήστε το να βράσει για αρκετά λεπτά και το σπίτι θα μοσχομυρίσει έχοντας εξαφανίσει όλες τις μυρωδιές.