Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

συλληπητηρια



Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για το θάνατο του σμηναγού Νίκου Βασιλείου

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε η βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας, Νικόλαου Βασιλείου, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.



Μητσοτάκης: Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε η βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας, Νικόλαου Βασιλείου, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.



Συλλυπητήρια του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κυρίλλου για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών ως αποτέλεσμα πυρκαγιών στην Ελλάδα

Συλλυπητήριά του στον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας Αλέξη Τσίπρα και τον ΜακαριώτατοΑρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδο κ.κΙερώνυμο εξαιτίας απώλειας ανθρώπων



Ιβάν Σαββίδης: "Υποκλινόμαστε στη μνήμη των θυμάτων "

Οι Έλληνες της Ρωσίας εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους και την υποστήριξή τους σε όλο τον ελληνικό λαό.

Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από τις καταστροφικές συνέπειες των φοβερών πυρκαγιών, εξαιτίας των οποίων χάθηκαν δεκάδες ανθρώπινες ζωές και εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους.



Τσίπρας: Χάσαμε έναν σπουδαίο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε με μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας, για τον χαμό του Έλληνα πιλότου από την πτώση του Mirage 2000-5 στην Σκύρο.

Ο πρωθυπουργός εκφράζει την οδύνη του και τονίζει πως η σκέψη όλων είναι στους οικείους του και τους συναδέλφους του.



Τσίπρας για Μητσοτάκη: Συνέβαλε στην εμπέδωση της δημοκρατίας και της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας

Για ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του τόπου που κλείνει με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών τα ξημερώματα της Δευτέρας, κάνει λόγο στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.