Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

συγχαρητήρια



Η απάντηση του Τσιτσιπά στον Αλέξη Τσίπρα

Καταιγισμό μηνυμάτων για την εκπληκτική πορεία του στο Rogers Cup δέχτηκε ο έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς.



Τα συγχαρητήρια του Παυλόπουλου στον Πετρούνια

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Γλασκώβης, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.



Τσίπρας: Ο Τσιτσιπάς αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νέους αθλητές

Τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον Στέφανο Τσιτσιπά απευθύνει ο πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την άξια θαυμασμού πορεία του, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νέους Έλληνες αθλητές. Θερμά συγχαρητήρια Στέφανε για τις σημαντικές νίκες που ήδη έχεις σημειώσει, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό!» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας.



Πρωτοφανής δήλωση Κυρίτση: «Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του Α.Τσίπρα στην Β.Παπαχρήστου»

Κριτική έκανε ο Γιώργος Κυρίτσης στον Πρωθυπουργό για την επιλογή του τελευταίου να δώσει συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, στο Βερολίνο.



Συγχαρητήρια Τσίπρα σε Μακρόν για το Μουντιάλ

Συγχαρητήρια στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, και στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Γαλλίας έδωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλου.

«Απόλαυσε τη νίκη φίλε μου» έγραψε ο Πρωθυπουργός στο Twitter, όπου υπογράμμισε και το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας της Κροατίας.



Ο Τραμπ συνεχάρη το νέο πρόεδρο του Μεξικού

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη την Κυριακή τον «επόμενο πρόεδρο» του Μεξικού και διαβεβαίωσε ότι «αδημονεί να συνεργαστεί» με τον Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, μετά τη νίκη του κεντροαριστερού υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή.