Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

σωος



Ναυπακτία: Σώος ο 19χρονος Ολλανδός - Δείτε το βίντεο της διάσωσής του

Σώος βρέθηκε στην περιοχή της Βαράσοβας στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας το 19χρονος Ολλανδός που τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί από την Κυριακή.



Βρέθηκε σώος ο νεαρός που είχε χαθεί στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας

Τέλος καλό για τον νεαρό "σνοουμπορίστα", που χάθηκε το μεσημέρι στις πλαγιές του Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών. Τον νεαρό εντόπισε ομάδα διάσωσης, υπό τον αντιπρόεδρο του Χιονοδρομικού κέντρου, Νίκο Χατζηνικολάου, σε ρέμα προς την περιοχή του Δίστρατου Ιωαννίνων.



Σώος ο πιλότος του Mirage 2000

Με ασφάλεια περισυνελέγη στις 13:30 της Δευτέρας, ο χειριστής του Mirage 2000 της 332 Μοίρας που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μαχητικό όταν αυτό παρουσίασε βλάβη 15 μίλια νότια των Σποράδων.



ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεσε μαχητικό Mirage 2000 - Σώος ο πιλότος

Μαχητικό αεροσκάφος τύπου Mirage 2000 κατέπεσε περίπου στις 12:18 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην περιοχή της Σκοπέλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο χειριστής του μαχητικού πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα και εγκατέλειψε το Mirage με ασφάλεια.



Μεσολόγγι: Σώος εντοπίστηκε ο 34χρονος ψαροντουφεκάς

Σώος βρέθηκε 34χρονος υποβρύχιος αλιέας, ο οποίος αγνοείτο από τις πρώτες πρωινές ώρες, στη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, νωρίς σήμερα το πρωί ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Μεσολογγίου, πως αγνοείται 34χρονος υποβρύχιος αλιέας στην περιοχή της παραλίας «Λούρου» της Αιτωλοακαρνανίας.



Σώος ο Πατριάρχης Αντιοχείας – Έδωσε σημεία ζωής

Σώος και αβλαβής είναι ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος για τον οποίο εκφράστηκαν έντονες ανησυχίες μετά την αιματηρή βομβιστική επίθεση στην πόλη Καμισλί της βορειοανατολικής Συρίας.