Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

σισε



Νέο συμβόλαιο στον Σισέ ο Ολυμπιακός!

Το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το 2021, όμως οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν μαζί του για επέκταση, δείχνοντάς του με αυτό τον τρόπο ότι πιστεύουν στην εξέλιξή του.

 

Η αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του, άλλωστε, ήταν κάτι που είχαν στα πλάνα καιρό.



«Έδεσε» τον Σισέ ο Ολυμπιακός

Σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Σισέ προχώρησε ο Ολυμπιακός. Ο Σενεγαλέζος στόπερ αποτελεί το μέλλον των «ερυθρόλευκων» και για τον λόγο αυτό το τελευταίο διάστημα υπήρχαν επαφές των δύο πλευρών.



Ο Σισέ χαρίζει στον Παναθηναϊκό μέρος των χρημάτων που του οφείλονται

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έχει κρύψει ποτέ τον «έρωτα» που έχει με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με την αβεβαιότητα στο διοικητικό τοπίο να κυριαρχεί, ο Γάλλος απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο δεμένος είναι με το «τριφύλλι».



Αυτόν φέρνει ο Ολυμπιακός – Δείτε ένα 11λεπτο βίντεο από τον νεαρό αμυντικό!

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού προβάρει ο Παπέ Αμπού Σισέ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, οι Πειραιώτες έχουν «κερδίσει» την υπογραφή του 21χρονου κεντρικού αμυντικού της Αζαξιό, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.



Επιστρέφει στα γήπεδα ο Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ άρχισε προπονήσεις με την Οσέρ με σκοπό να πείσει τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας να τον κρατήσουν και ο παίκτης να επιστρέψει στη δράση.



Σισέ: Ανακοίνωσε το τέλος

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, πρώην του Παναθηναϊκού το 2009-2011, βρέθηκεζωντανά στην εκπομπή της τηλεόρασης της πατρίδας του, το "J+1" του «Canal Plus» και εξήγησε πως αναγκάζεται να αποχωρήσει, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο ισχίο και της επέμβασης που θα χρειαστεί να υποβληθ