Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στην περιοχή του στρατηγικού υψώματος Σαούρ-Μογκίλα στα σύνορα με τη Ρωσία σκοτώθηκε η γυναίκα ελεύθερος σκοπευτής από την Πολωνία



Ο βοηθός του αρχηγού της λαϊκής επιστράτευσης του Ντονέτσκ Φιόντορ Μπερέζιν ενημερώνει για την αντίσταση που συνεχίζεται στην περιοή Σαούρ-Μογκίλα στα σύνορα με την περιοχή του Ροστόφ (Ρωσία).
 Οι Ουκρανοί εξολοθρεύτες εδώ και μία εβδομάδα προσπαθούν να καταλάβουν το ύψωμα το οποίο μπορεί να γίνει ορμητήριο για την επίθεση στις πόλεις Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ.

Η αντιφασιστική αντίσταση αναφέρει στην ιστοσελίδα http://rusvesna.su/news/1403769469 για την εξουδετέρωση της γυναίκας ελεύθερου σκοπευτή από την Πολωνία η οποία χρησιμοποιούσε το τουφέκι της αμερικανικής παραγωγής.

"Τις προάλλες οι εθελοντές μαχητές με το "Utes" (βαρύ πολυβόλο) σκότωσαν την ελεύθερο σκοπευτή. Χαιρετίσματα στην Πολωνία! Η κοπελιά ήταν από εκεί. Είχε ένα ολοκαίνουργιο αμερικανικό τουφέκι διαμετρήματος 12,5. Δεν καταφέραμε να πιάσουμε το όπλο. Το βαρύ πολυβόλο "Utes" κατέστρεψε το εργαλείο ", γράφει ο αναπληρωτής του Ίγκορ Στρελκόφ Φιόντορ Μπερέζιν.