Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

rolling stones



H Γκουίνεθ Πάλτροου αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας των Rolling Stones

Ένα αστείο περιστατικό που περιλαμβάνει την Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε γνωστό όταν τη διάσημη ηθοποιό την πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια συναυλίας των Rolling Stones στην O2 Arena, ενώ ήταν μαζί της ο πρώην σύζυγός της, Κρις Μάρτιν.



Φωτογραφίες των Rolling Stones παρουσιάζονται πρώτη φορά σε έκθεση

Περισσότερες από 25 φωτογραφίες των Rolling Stones από το αρχείο ενός από τους φωτογράφους και βοηθούς τους, οι οποίες είχαν χαθεί και εντοπίστηκαν ξανά πρόκειται να εκτεθούν στο Λονδίνο. Η έκθεση «Elegantly Wasted» περιλαμβάνει φωτογραφίες από την κάμερα του Τόνι Σάντσεζ, τον οποίο ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Κιθ Ρίτσαρντς αποκαλούσε χαϊδευτικά «Ισπανό Τόνι».



Ο Μικ Τζάγκερ θετικός στον κορωνοϊό - Αναβάλλεται η συναυλία των Rolling Stones στο Άμστερνταμ

Θετκός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο 78χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η σημερινή συναυλία του συγκροτήματος στο Άμστερνταμ.

Με ανάρτησή του στο twitter το συγκρότημα αναφέρει:



Στο χειρουργείο μέλος των Rolling Stones

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones Ρόνι Γουντ υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση μικρής βλάβης στον πνεύμονα, αλλά αισθάνεται καλά, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του στο Λονδίνο.

Ο 69χρονος Γουντ δεν θα χρειαστεί πρόσθετη αγωγή και η προσεχής περιοδεία του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος στην Ευρώπη δεν θα επηρεαστεί.



Στο νοσοκομείο ο κιθαρίστας των Rolling Stones

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones Ρόνι Γουντ υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση μικρής βλάβης στον πνεύμονα, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του στο Λονδίνο.

 

Ο Ρόνι Γουντ δεν θα χρειαστεί πρόσθετη αγωγή και η προσεχής περιοδεία του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος στην Ευρώπη δεν θα επηρεαστεί.



Επιστρέφουν στην Ευρώπη οι Rolling Stones με περιοδεία σε εννέα χώρες

Οι Rolling Stones θα επιστρέψουν στην Ευρώπη με μια περιοδεία τους σε εννέα χώρες. Στη Γαλλία, συγκεκριμένα, είναι προγραμματισμένες δύο συναυλίες με τις οποίες το διάσημο συγκρότημα θα εγκαινιάσει ένα ολοκαίνουργιο στάδιο κοντά στο Παρίσι, χωρητικότητας έως 40.000 ατόμων, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.