Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 -

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ 2018



«Πώς να τους κρύψεις τους νεκρούς; Αν είναι ποτέ δυνατόν»

«Θα έπρεπε να ήμασταν πάρα πολύ ανόητοι το μέλημα μας να ήταν να κρύψουμε τους νεκρούς. Πώς να τους κρύψεις τους νεκρούς; Αν είναι ποτέ δυνατόν».



Θρήνος στο 40ήμερο μνημόσυνο για τα θύματα της πυρκαγιάς -Έριξαν λευκά τριαντάφυλλα στη θάλασσα

Ράγισαν οι καρδιές νωρίτερα στο Μάτι με τους συγγενείς και φίλους των θυμάτων της τραγωδίας από την πυρκαγιά να τελούν το 40ήμερο μνημοσυνο για του δικούς τους ανθρώπους.



Πυρκαγιά στο Μάτι: Πάνω από 33,7 εκατ. οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών εταιριών

Οι συνολικές αποζημιώσεις για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική την 23η Ιουλίου υπολογίζονται σε 33,7 εκατ .ευρώ κατ’ ελάχιστον, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).



Καταγγελία πυρόπληκτων στο Μάτι: Άνθρωποι δηλητηριάστηκαν από το φαγητό

Οι πυρόπληκτοι της Ανατολικής Αττικής έκαναν νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και κατέθεσαν υπόμνημα...



Ξανά - μανά! «Ουδέποτε υπήρξα επαγγελματικό στέλεχος κόμματος» δηλώνει η Δούρου

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έδωσε, μέσω Twitter, απάντηση στο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδα Γρηγοράκο και όσα εκείνος δήλωσε στον «ΣΚΑΙ».



Ξανά - μανά! Καταγγέλλει την πυροσβεστική η Δούρου για την πυρκαγιά στο Μάτι: Στις 18:45 έμαθα ότι πέρασε τη Λ. Μαραθώνος

Η Ρένα Δούρου μίλησε στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» για την πυρκαγιά στο Μάτι και για τα όσα έγιναν εκείνο το τραγικό απόγευμα και όπως τονίζει δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση από την πυροσβεστική και καταγγέλει ότι 18:45 τπληροφορήθηκε από την εντεταλμένη σύμβουλο της Περιφέρειας ότι «η φωτιά είναι στο Νέο Βουτζά και έχει περάσει τη λεωφόρο Μαραθώνος χωρίς κανεί