Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

prince



O Prince σήμερα θα γινόταν 60 ετών

Το κενό που άφησε είναι δυσαναπλήρωτο. Ο Prince γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1958 και φέτος θα συμπλήρωνε 60 χρόνια ζωής. 

Πήρε το όνομά του από το τζαζ γκρουπ που είχε ο πατέρας του, τους Prince Rogers Jazz Trio, ενώ το παρατσούκλι του ήταν Σκίπερ. 

 



Στη δημοσιότητα βίντεο με τον Πρινς, μία ημέρα πριν τον θάνατό του

Βίντεο με τον πασίγνωστο ροκ σταρ Prince, μία μέρα πριν το θάνατό του στις 21 Απριλίου 2016, έδωσε στη δημοσιότητα η κομητεία του County.

Σε αυτό ο τραγουδιστής φαίνεται να μπαίνει στην κλινική που βρισκόταν ο γιατρός του Τοντ Σούλενμπεργκ, συνοδευόμενος από τον βοηθό του Κερκ Τζόνσον.



Κιθάρα του Prince πωλήθηκε 700.000 δολάρια

Μία τρελή κούρσα προσφορών εκτόξευσε την τιμή δημοπρασίας της κιθάρας του Prince στα 700.000 δολάρια, το υψηλότερο ποσό που πωλήθηκε ποτέ μία κιθάρα διάσημου, σύμφωνα με τον Οίκο δημοπρασιών «Julien».



Διαθέσιμη στο Youtube η μουσική του Prince

Τα επίσημα βίντεο του Prince είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή στο YouTube, σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατο του σταρ, που ήταν ορκισμένος εχθρός του ιστότοπου αυτού. 



Φόρος τιμής στους εκλιπόντες Prince και George Michael στα βραβεία Γκράμι

Οι εκλιπόντες Prince και George Michael, που απεβίωσαν το 2016, θα τιμηθούν κατά την τελετή των βραβείων Γκράμι την Κυριακή, σε δύο χωριστές παραστάσεις φόρο τιμής, ωστόσο οι διοργανωτές δεν γνωστοποίησαν, προς το παρόν, ποιοι μουσικοί θα τραγουδήσουν επί σκηνής στη μνήμη τους.



Prince: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του πρίγκιπα της ποπ

Σύμφωνα με  μαρτυρία αστυνομικού, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, δεκάδες κουτιά με χάπια που περιέχουν φαιντανύλη,  ουσία 50 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη και 8 φορές πιο δυνατή από τη μορφίνη, βρέθηκαν στην έπαυλη του Prince.