Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ποταμι



Έβρος: Η Τουρκία δεν θέλει το έδαφος – Θέλει το πέρασμα..

Να ελέγχει ολόκληρη την περιοχή και να αποκλείσει την Ελλάδα από τον έλεγχο σημείων ανατολικά της κοίτης του Έβρου επιδιώκει η Τουρκία. Τα πρόσφατα περιστατικά στις Φέρες – δεν σηκώνουν διαψεύσεις και ανακοινώσεις για το ποιος είναι περισσότερος πατριώτης, οι πρώην ή οι νυν – αναμφισβήτητα δείχνουν ότι η Τουρκία δεν μπορεί να σηκώσει ακόμη μία ήττα στον Έβρο.



Το Ποτάμι δεν θα κατέβει στις πρόωρες εκλογές

Την απόφαση να μην κατέβει στις πρόωρες εθνικές εκλογές έλαβε το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος μετά την πολύ κακή επίδοση στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής.



Παραιτείται από την ηγεσία ο Θεοδωράκης

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του «Ποταμιού» εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του «Ποταμιού» εισηγήθηκε να μην κατέβει η παράταξη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Παράλληλα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία.



Δείτε το νέο διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού

Ένα νέο τηλεοπτικό σποτ για τις ευρωεκλογές και την ανάγκη των πολιτών να σπεύσουν να ψηφίσουν και να μην αφήσουν την τύχη της χώρας και της Ευρώπης στα χέρια άλλων, ετοίμασε το Ποτάμι.



ΗΠΑ- Οι δύο αδελφές που βρέθηκαν στο ποτάμι είχαν αυτοκτονήσει!

Τα πάνω - κάτω στο θρίλερ με τις δύο νεαρές αδελφές από τη Σαουδική Αραβία που βρέθηκαν πνιγμένες τον Οκτώβριο στον ποταμό Χάντσον στις ΗΠΑ.
Την ανατροπή στο θρίλερ για τα αίτια του θανάτου τους έφερε η τελική έκθεση του ιατροδικαστικού ινστιτούτου της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με αυτό, η Τάλα και η Ροτάνα Φαρέα, 16 και 23 ετών, αυτοκτόνησαν, πέφτοντας μαζί δεμένες στον ποταμό!



Παρών και ο Κοτζιάς στην εκδήλωση του Ποταμιού για τις Πρέσπες

Το παρών στην εκδήλωση του Ποταμιού για τη Συμφωνία των Πρεσπών έδωσε απόψε ο αρχιτέκτονας της συμφωνίας Νίκος Κοτζιάς.

Η εκδήλωση του Ποταμιού «Η αλήθεια για το Μακεδονικό» πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των ανεξαρτητοποίησεων Αμυρά και Ψαριανού σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Νίκου Κοτζιά ο οποίος παρενέβη στη συζήτηση για το Μακεδονικό