Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Θερμό χειροκρότημα για τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα στο Πάνθεον



Επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε χθες στο θέατρο Πάνθεον για το ποιητικό αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ "Ρωμαίος και Ιουλιέτα"

 
Η πιο δραματική  ιστορία αγάπης σε διασκευή Δημήτρη Λιγνάδη καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές και από όλη την κοσμική Αθήνα που βρισκόταν εκεί.
Ο θίασος με τις εξαιρετικές ερμηνείες, τα σκηνικά, η μουσική και τα φώτα βρίσκονταν σε απόλυτη αρμονία με τις εντάσεις του έργου αλλά και με τις δραματικές του στιγμές, "αρπάζοντας" τα συναισθήματα του θεατή από την πρώτη κιόλας στιγμή. 
Η εξαιρετικά "τραγική" αλλά και κωμική πολλές φορές φιγούρα του Στάθη Ψάλτη,  το βάρος του ονόματος του Δημήτρη Πιατά αλλά και η υπογραφή στη σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη που συμμετείχε και ως ηθοποιός με την εξαιρετική του βαθιά φωνή συναγωνίστηκαν την υποκριτική των υπολοίπων  ηθοποιών αλλά και των δύο ανήλικων παιδιών που υποδύθηκαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα.
Ανάμεσα στους καλεσμένους της χθεσινής πρεμιέρας ήταν αρκετοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές της τηλεόρασης, πολιτικοί και συγγραφείς οι οποίοι απόλαυσαν και την παράσταση αλλά και την ζεστή φιλοξενία και οργάνωση της υπεύθυνης της βραδιάς  Ίνας Ταράντου και της ομάδας της.   
Το ερωτικό δράμα που συγκίνησε χθες τους θεατές αναμφίβολα θα βρίσκεται ψηλά στην λίστα των πετυχημένων θεατρικών παραστάσεων της φετινής χρονιάς της Αθήνας.