Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Ήπειρος και Κρήτη ανταμώνουν στο Βεάκειο



Η μουσική κομπανία Λαλητάδες και ο Μάνος Μουντάκης με το συγκρότημά του σε μια κοινή συναυλία για την ΑΚΤ-ΕΙΝ την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Τα δύο άκρα της Ελλάδας, ο βορράς και ο νότος, ανταμώνουν μουσικά στο Βεάκειο μέσα από τις φωνές των τραγουδιστών και το «κελάιδισμα» των οργάνων. Η Ήπειρος, εκπροσωπούμενη από το συγκρότημα των Λαλητάδων, και η Κρήτη, διά του αντιπροσώπου της Μάνου Μουντάκη και της μπάντας του, θα ξεδιπλώσουν τις μουσικές κληρονομιές τους σε μια βραδιά «από την Ήπειρο ως την Κρήτη» με κλαρίνο, βιολί, λύρα και λαούτο.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο Βεάκειο Θέατροτου Πειραιά την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και θα έχει χαρακτήρα σύγχρονου πανηγυριού, ένα πάντρεμα ήχων και συναισθημάτων που θα το γευτούμε με ανοιχτή καρδιά και μυαλό.

Οι Λαλητάδες και ο Μάνος Μουντάκης μαζί με τους δεξιοτέχνες που τον συνοδεύουν -Πέτρος Σαριδάκης (τραγούδι, λύρα, μπουλγαρί), Γιάννης Πλυμάκης (λαούτο), Χρήστος Τζελεπόπουλος (κιθάρα, κόντρα μπάσο), Μυρτώ Αλεβίζου (κρουστά)- θα παίξουν και θα τραγουδήσουν για την ΑΚΤ-ΕΙΝ, την κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση που συνδράμει τα άτομα που υφίστανται κοινωνικό αποκλεισμό.  

Λαλητάδες και Μάνος Μουντάκης στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: (προπώληση) 8 ευρώ, (ταμείο) 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr , τηλ. 11876, vivawallet,  σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Πολυτεχνείου 34, ώρες 10:00 – 14:00