Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Πολιτισμός/Τέχνες



Ο Πόντος σε μια άλλη διάσταση: Πρωτοποριακή έκθεση 3D και φωτογραφίας

Στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η Ένωση Ποντίων Σουρμένων εγκαινίασε χθες, 9/5, στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, τις φυσικές αλλά και τις ψηφιακές πύλες της, καλώντας το κοινό σε μια απρόσμενη περιήγηση στις συλλογές της.



Ποιο αγαπημένο βιβλίο του Ομπάμα μεταφέρει ο Σπίλμπεργκ στη μεγάλη οθόνη

Η A24 και η εταιρεία παραγωγής του Στίβεν Σπίλμπεργκ Amblin Entertainment ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το διάσημο μυθιστόρημα του Αμερικανού συγγραφέα και μουσικού Τζέιμς Μακμπράιντ, «The Heaven & Earth Grocery Store».



Δελφοί: Εγκαινιάζεται έκθεση με σπάνια κεραμικά και αφίσες του Πικάσο

Εγκαινιάζεται αύριο Σάββατο 11 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, έκθεση με σπάνια κεραμικά και αφίσες του Πικάσο, με τίτλο “Pablo Picasso“.



ΚΠΙΣΝ: Ενα διήμερο με δωρεάν δράσεις, μουσική και δραστηριότητες, από τους πίδακες ως το πάρκο

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του.

Και όλα αυτά με πυρήνα το Ξέφωτο, από τις Παιδικές Χαρές και τους Πίδακες Νερού μέχρι τον Μεσογειακό Κήπο, τον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών, τον Θόλο και, φυσικά, το Κανάλι με πληθώρα επιλογών για γονείς και παιδιά.



Έκθεση για τον συναρπαστικό κόσμο των μελισσών στο Λίβερπουλ

Ένα από τα πιο απίστευτα πλάσματα της φύσης - τη μέλισσα εξερευνά η έκθεση «Bees: A Story of Survival» στο Παγκόσμιο Μουσείο του Λίβερπουλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Τζέσικα Μπίελ και Ελίζαμπεθ Μπανκς στο νέο θρίλερ «The Better Sister»

Η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) και η Ελίζαμπεθ Μπανκς (Elizabeth Banks) θα πρωταγωνιστήσουν ως αδελφές στο νέο θρίλερ του Amazon Prime Video «The Better Sister», βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Αλαφέρ Μπερκ (Alafair Burke), σύμφωνα με το Variety.