Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Κουβέλης: Θα έρθουν νέα μέτρα και εκλογές



«Χαλαρή» συνάντηση με δημοσιογράφους, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες
Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κάλεσε τους διαπιστευμένους συντάκτες να περάσουν μαζί το μεσημέρι του Σαββάτου σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου των Αθηνών. Ο κ. Κουβέλης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα των υποψηφίων που στηρίζει η ΔΗΜΑΡ σε δήμους και περιφέρειες.

Ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε στον προεκλογικό αγώνα των προηγούμενων ημερών και υπογράμμισε πως η ΔΗΜΑΡ έχει δύναμη και αναζητά περισσότερη. Κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν στις αυριανές εκλογές πρόσωπα με προοδευτικό χαρακτήρα. Μίλησε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και έκανε λόγο για καθημερινά αυξανόμενη σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο.

Σε συνομιλία με δημοσιογράφους προέβλεψε εκλογές, τις οποίες συσχέτισε με τα νέα μέτρα. Επίσης ξεκαθάρισε πως η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να επιστρέψει στην κυβέρνηση ούτε με αλλαγή πρωθυπουργού. Τόνισε πως το απασχολεί η εφαρμοζόμενη πολιτική και όχι τα πρόσωπα.

Επιπλέον μίλησε με θετικά λόγια για την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωπαϊκή τηλεμαχία, ωστόσο δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως οι αναφορές του είχαν εθνική κατεύθυνση και όχι ευρωπαϊκή.

Ο κ. Κουβέλης αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην περιοχή του Γκύζη στις 11 η ώρα.