Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς βλέπει την πραγματικότητα με παραμορφωτικούς φακούς



Με παραμορφωτικούς φακούς βλέπει την πραγματικότητα ο πρωθυπουργός κατά τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος σε ανακοινωσή του με αφορμή το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στο ΒΗΜΑ αναρωτιέται τι είδους φακοί είναι αυτοί «ώστε να αποκαλεί επιτυχία την ανθρωπιστική κρίση που γέννησε η πολιτική του».
Ο κ. Σκουρλέτης υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός αποκαλύπτεται «υποστηρίζοντας πως για τον ίδιο σταθερότητα σημαίνει η διατήρηση των πολιτικών του μνημονίου και της ακραίας λιτότητας».

Επιμένει, επίσης, στη θέση ότι  ο επικεφαλής της ΝΔ χαρακτηρίζεται από «τόσο ακραία διχαστικό, μισαλλόδοξο και ακροδεξιό λόγο» επαναλμβάνοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο Μπαλτάκος ήταν ο Σαμαράς».

Και καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα είναι καταδικαστική για τον κ. Σαμαρά και την πολιτική του. Την πολιτική που εχθρεύεται την αναδιανομή υπέρ των αδυνάτων  και εκτινάσσει την ανεργία , που καταλήστεψε τα Ταμεία και έβαλε λουκέτο στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, την πολιτική της κλεπτοκρατίας».