Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Αυτά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατά τη ΝΔ «κλείνουν το μάτι»... στην τρομοκρατία



Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Πάνος Λάμπρου, Μάνια Μπαρσέφκσι αλλά και ο νομικός Δημήτρης Μπελαντής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Αριστερής Πλατφόρμας στη... λίστα της ΝΔ.
Από την πρώτη στιγμή που ο «Μανώλης» της 17 Νοέμβρη, Χριστόδουλος Ξηρός, δεν επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την τελευταία άδειά του, την Πρωτοχρονιά, η ΝΔ πέταξε το... γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως στις τάξεις του υπάρχουν στελέχη που υιοθετούν απόψεις ακραίων χώρων και δεν καταδικάζουν την τρομοκρατία.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Συγγρού, υπάρχουν ορισμένα περιφερειακά στελέχη της Κουμουνδούρου που μπορεί να μην «χειροκροτούν» τη βία, ωστόσο δεν την καταδικάζουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα, σήμερα, τα στελέχη αυτά προέρχονται κυρίως από την πρωτοβουλία ΑΝΑΣΑ – ΑΚΟΑ, Ρόζα αλλά και από μικρότερες τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως το Κοκκινοπράσινο.

Στη... λίστα της Συγγρού έχουν μπει και μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Πάνος Λάμπρου, Μάνια Μπαρσέφκσι αλλά και ο νομικός Δημήτρης Μπελαντής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Αριστερής Πλατφόρμας.