Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Καραμπόλα τριών οχημάτων με πέντε τραυματίες στη Θεσσαλονίκη

Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στο τούνελ που βρίσκεται κοντά στην οδό Μακρυγιάννη, ενώ το ΕΚΑΒ παρέλαβε από το σημείο συνολικά πέντε τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο.



Τραγικό εργατικό δυστύχημα – Άνδρας καταπλακώθηκε από μπάζα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την πυροσβεστική και την 5η ΕΜΑΚ στην Αρίστη Ζαγορίου, ένας εργάτης που καταπλακώθηκε από μπάζα.

Οι κάτοικοι της περιοχής που ήταν κοντά στο περιστατικό βοήθησαν έναν ακόμη εργάτη να απεγκλωβιστεί από τα χώματα που τον είχαν πλακώσει, ενώ κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.



Θεσσαλονίκη: 60χρονη δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ – Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση

Μια 60χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη όταν καθώς η γυναίκα ήταν βόλτα με το κατοικίδιο της, το πίτμπουλ πέρασε κάτω από την περίφραξη του χώρου όπου βρισκόταν και κατασπάραξε τον σκύλο της.



Λαμία: Από πρόθεση η φωτιά στο εργοστάσιο τροφίμων που εμπλέκεται στην υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης μαθητών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική μετά την έρευνά της, έκρινε ότι η φωτιά που κατέκαψε το εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία ήταν από πρόθεση.

Πρόκειται για το εργοστάσιο στο οποίο είχαν παραχθεί τα έτοιμα γεύματα που μοιράστηκαν σε σχολεία της περιοχής και αρκετοί μαθητές, τις ημέρες πριν προκληθεί η φωτιά, είχαν πάθει τροφική δηλητηρίαση.



Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό 56χρονου που επιτέθηκε με ρόπαλο στον αδερφό του

Ένας 56χρονος άνδρας στην Κρήτη επιτέθηκε στον αδελφό του με ρόπαλο και τον ξυλοκόπησε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό του.

Ο άγριος ξυλοδαρμός εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο.



Κύκλωμα ΔΟΥ Χαλκίδας: Στις φυλακές Κορυδαλλού η διευθύντρια και η υπάλληλος

Στις φυλακές Κορυδαλλού πρόκειται να μεταφερθούν τις επόμενες ώρες η διευθύντρια της ΔΟΥ Χαλκίδας και η εφοριακός, στενή συνεργάτιδά της, που εμπλέκονται στην υπόθεση του κυκλώματος διαφθοράς.

Οι δύο γυναίκες κρίθηκαν προφυλακιστέες μετά την απολογία τους και κρατούνται στο ίδιο κελί στο αστυνομικό τμήμα Ψαχνών.