Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Συνεχίζονται και το Σάββατο οι βροχές – Πότε βελτιώνεται ο καιρός

Συνεχίζεται και το Σάββατο (11/05) η αστάθεια του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ την Κυριακή (12/05) αναμένεται βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας.

Σήμερα Παρασκευή η θερμοκρασία σημείωσε σημαντική πτώση ενώ σημειώνονται βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές, ενώ στην ατμόσφαιρα υπάρχει και αρκετή σκόνη από την Αφρική.



Μητσοτάκης από τη Χίο: Η συνεχής επένδυση στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μονόδρομος και αποτελεί στρατηγική επιλογή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τη Χίο, όπου ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσης των σημαντικών έργων υποδομής στο νησί, παρακολούθησε τον επίσημο εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, προστάτη του Στρατού Ξηράς, στο στρατόπεδο «Γκιάλα», και είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Μουσείο των Σφαγών στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά και το Κέντρο Έρευνας της Ένωσης Μαστιχοπαρα



«Κρητικός»: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στο σούπερ μάρκετ από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

H Επιτροπή Ανταγωνισμού επέβαλε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στην ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός για εκπρόθεσμη γνωστοποίηση απόκτησης της εταιρείας «Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες».



«Πρόεδρο του mini ΠΑΣΟΚ» αποκαλεί τον Ανδρουλάκη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης

Ευθεία επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη εξαπολύει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).



Ευρυτανία: Ζευγάρι έπεσε με το αυτοκίνητο σε γκρεμό ύψους 60 μέτρων

Ένα αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 60 μέτρων στην Ευρυτανία, με το ζευγάρι που επέβαινε σε αυτό να γλιτώνει χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.



Ένταση ξανά στα δικαστήρια του Βόλου με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ένταση επικράτησε ξανά στα δικαστήρια του Βόλου μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της πρόεδρου, όταν η δεύτερη ανακοίνωσε ότι λόγω αναβάθμισης στο ηχοληπτικό υλικό δεν μπορούν να κρατηθούν τα πρακτικά της δίκης, καθώς δεν μπορούν να ηχογραφηθούν.