Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Στην Κατερίνη σήμερα ο Ν. Δένδιας ως συντονιστής της ΝΔ για τις ευρωεκλογές στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 15 Μαΐου, την Κατερίνη.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται από τον κ. Δένδια με την ιδιότητα του συντονιστή της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.



Σε εκδηλώσεις για την Υγεία και τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη θα μιλήσει ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 10:30 θα παραστεί και θα μιλήσει στο συνέδριο «ygeiamou 2024 - Το Σύστημα Υγείας και οι Προκλήσεις του Μέλλοντος», που συνδιοργανώνεται από το ygeiamou.gr και το «Πρώτο Θέμα», στο Ωδείο Αθηνών.



2,9 εκατομμύρια οχήματα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

Σε περίπου 2,9 εκατομμύρια υπολογίζονται τα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους χωρίς να έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ, είτε λόγω αμέλειας των ιδιοκτητών τους είτε εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων τους.



Δεν τα… παρατά η «Μεγάλη Παραίτηση» – Οι μισοί εργαζόμενοι σκέφτονται να παραιτηθούν το 2024

Το 2022, στο αποκορύφωμα της «μεγάλης παραίτησης», ένα ρεκόρ 4,5 εκατομμυρίων εργαζομένων παραιτούνταν από τις δουλειές τους κάθε μήνα. 



Κλείδωσε το ραντεβού Γεραπετρίτη – Φιντάν

Οι διαπιστωμένες διαφωνίες ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε επιμέρους θέματα,  επαναδιατυπώθηκαν στην Άγκυρα χωρίς όμως να βάλουν «κόφτη» ούτε στη δρομολόγηση νέων διμερών επαφών, αλλά ούτε και στη διάθεση για συνέχιση της υλοποίησης των συμφωνιών που απορρέουν από τη Θετική Ατζέντα, οι οποίες έχουν αποβεί αμοιβαία επωφελείς, ιδιαιτέρως σε τομείς όπως είνα



Youth pass: Δείτε πότε «εκπνέει» η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύριο Τετάρτη, «εκπνέει» η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Youth Pass ύψους 150 ευρώ.

Δικαιούχοι είναι οι νέοι, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ή το 19ο έτος της ηλικίας τους, από 1.1.2023 έως και 31.12.2023.