Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Στ. Κασσελάκης: Η συνενοχή για τα Τέμπη φαίνεται στο βλέμμα τους

Να συνυπογράψει το κατηγορητήριο για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά από τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης σε δήλωση του με την οποία απαντά στο σχόλιο του γραφείου Τύπου της ΝΔ για τα όσα ανέφερε σε συνομιλία του με πολίτες.



Στ. Κασσελάκης: Έξω το κέρδος από το ΕΣΥ

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική της στον τομέα της υγείας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζα, ενώ διακήρυξε "έξω το κέρδος από το ΕΣΥ".



Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

«Χαλάει» από σήμερα ο καιρός με κύριο χαρακτηριστικό τις σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά.



Οι παγίδες των τεκμηρίων για ιδιοκτήτες ακινήτων

Στον ασφυκτικό κλοιό των τεκμηρίων βρίσκονται οι φορολογούμενοι που αποκτούν ακίνητα. Οσοι προχώρησαν το 2023 στην αγορά κατοικίας θα πρέπει στο φετινό έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης να δηλώσουν τα χρήματα που διέθεσαν για την απόκτησή του.



Αναδρομικά έως €4.000 σε 370.000 συνταξιούχους

Αναδρομικά σε 370.000 συνταξιούχους με ποσά έως 4.000 ευρώ – που αφορούν τα δώρα και το επίδομα αδείας των συνταξιούχων για την περίοδο 2013-2018 – θα δοθούν στην περίπτωση που από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο εκδοθεί θετική απόφαση για τους απόμαχους της δουλειάς.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι την Κυριακή στην Αττική Οδό – Ποιο τμήμα της θα παραμείνει κλειστό

Από αύριο Τετάρτη (8/5) έως την Κυριακή (12/5) θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε: