Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Τουρισμός: Εντείνεται η προβολή της Πάρου στα διεθνή ΜΜΕ

Σε εκστρατεία προβολής του νησιού έχει επιδοθεί ο Δήμος Πάρου, μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.



Πύργος: Συνελήφθη διαρρήκτης – Με κλεμμένο φορτηγάκι «άνοιξε» δύο επιχειρήσεις

Σε πάρκινγκ μεγάλης υπεραγοράς που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο του Πύργου μετέβη 23χρονος και, αφού έκλεψε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι που ήταν εκεί σταθμευμένο, πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Αλφειού, έπεσε με το όχημα πάνω στην κεντρική είσοδο της επιχείρησης καταφέρνοντας με… “επαγγελματικό” τρόπο να τη διαρρήξει.



Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας – Ένας σοβαρά τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ήταν λίγο μετά τις 03:00 όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου.



Τέλος Επιτηδεύματος: Βαρύς ο λογαριασμός για τις επιχειρήσεις με βραχυχρόνιες μισθώσεις

Τέλος Επιτηδεύματος θα πληρώνουν μέχρι το 2027, οπότε και θα καταργηθεί οριστικά, τα νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο χώρο των βραχυχρόνιων μισθώσεων. Ο λογαριασμός θα είναι βαρύς αν τα δωμάτια ή τα διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται δεν βρίσκονται στο ίδιο ακίνητο αλλά σε διαφορετικά καθώς θα θεωρούνται «υποκαταστήματα» και θα καταβάλλουν ένα Τέλος για κάθε δωμάτιο ή διαμέρισμα.



Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές από νωρίς το απόγευμα στη δυτική και βαθμιαία στην κεντρική και τη βόρεια χώρα, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

   ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ



Ο Δημ. Κουτσούμπας θα παρουσιάσει σήμερα στη Βουλή ερώτηση για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρουσιάσει σήμερα, στις 11.30 πμ, στη Βουλή, την Ερώτηση που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, με θέμα: "Μέτρα της κυβέρνησης  για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο".