Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ελλάδα



ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 10,1% στα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο

Διψήφια αύξηση ύψους 10,1% σημείωσαν τον φετινό Ιανουάριο τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων.



Γενική απεργία στις 17 Απριλίου ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ: Μισθοί στα τάρταρα και η ακρίβεια στα ύψη

Η ΓΣΕΕ έλαβε απόφαση για διεξαγωγή γενικής απεργίας στις 17 Απριλίου, λίγη ώρα μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ.



Η μυστική ζωή των Ευζώνων και η ιερή διαδικασία της ετοιμασίας τους για την πλήρη ακινησία

Το δικό του «ταξίδι» στο μεγαλείο της Προεδρικής Φρουράς και της εκπαίδευσης των Ευζώνων, έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ στην εκπομπή «Αυτοψία» και αποκάλυψε τα μυστικά της δύσκολης εκπαίδευσης που διαρκεί έξι εβδομάδες ο δημοσιογράφος παρουσίασε μεταξύ άλλων την ιεροτελεστία της ετοιμασίας τους.



Μ. Βορίδης: Ο πρωθυπουργός απάντησε απολύτως πειστικά στη συκοφαντία και τα ψεύδη για τα Τέμπη

Η τριήμερη κοινοβουλευτική διαδικασία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, αλλά και οι παραιτήσεις των κ.κ. Παπασταύρου και Μπρατάκου μονοπώλησαν τη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας ,Μάκη Βορίδη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.



Ζάκυνθος: Σε συναγερμό οι φορείς του νησιού -Μικροζημιές στο καστρομονάστηρο στα Στροφάδια

Μικροζημιές προκλήθηκαν στο καστρομονάστηρο στα Στροφάδια από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πηγές από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, από το σεισμό αποκολλήθηκαν και έπεσαν τέσσερις πέτρες από το ταβάνι στο έδαφος χωρίς να προκληθούν περαιτέρω ζημιές.



Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ισόβια κάθειρξη είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Η απόφαση είναι ομόφωνη.