Τρίτη 28 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Πότε ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της ΕΕΤΑΑ

Τον Ιούνιο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων για τα voucher των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών της ΕΕΤΑΑ μέσω ΕΣΠΑ για την περίοδο 2024-2025.



Κοριτσάκι υπέστη εγκαύματα όταν ο πατέρας του επιχείρησε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο

Ένα κοριτσάκι, δύο ετών, υπέστη σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε, όταν ο 28χρονος πατέρας του, χρησιμοποιώντας μπιτόνι, επιχείρησε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του, στο Καβαλλάρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη.



Έρχεται θερμή εισβολή. Το θερμόμετρο θα ξεπεράσει ακόμη και τους 36 βαθμούς

Αν και σε αρκετές περιοχές της χώρας τα τελευταία 24ωρα σημειώνονται βροχές και επικρατεί δροσιά, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και έπειτα το καλοκαίρι μας επισκέπτεται για τα καλά, με τον υδράργυρο να ξεπερνάει κατά πολύ τους 30 βαθμούς Κελσίου.



Παράταση δίνει η κυβέρνηση στην προθεσμία για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Παράταση παίρνει η προθεσμία για τα ακαθάριστα οικόπεδα και τις υπεύθυνες δηλώσεις από τις 31η Μαΐου που ίσχυε μέχρι το τέλος Ιουνίου με απόφαση του υπ. Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας.

Οι ιδιοκτήτες έχουν ένα μήνα ακόμα στην διάθεση τους  για να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό του οικοπέδου τους.



ΕΙΝΑΠ: Στάσεις εργασίας στις 29 Μαΐου και 3 Ιουνίου για κάλυψη θέσεων αναισθησιολόγων στα νοσοκομεία Παίδων

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ με ανακοίνωσή του «καταγγέλλει την απόφαση του δικαστηρίου με βάση την οποία κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική η στάση εργασίας των συναδέλφων αναισθησιολόγων του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».



Μ. Δαμανάκη: Η Ευρώπη χρειάζεται λύσεις που έχουν πολιτικό κόστος – Η ενίσχυση της ακροδεξιάς είναι ψήφος απελπισίας

«Πολύ φοβάμαι ότι στις ευρωεκλογές θα είναι μια ψήφος που θα δοθεί για εθνικά θέματα και με κύριο γνώμονα την ανασφάλεια», είπε η πρώην επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μαρία Δαμανάκη, μιλώντας στο ΕΡΤΝews για την κεντροαριστερά, την ακροδεξιά και τα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.