Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Μείγμα ζέστης και αφρικανικής σκόνης και σήμερα - Πού θα δούμε θερμοκρασίες πάνω από 30 °C

Συνεχίζεται και σήμερα το εκρηκτικό κοκτέιλ του καιρού, με αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης και άνοδο της θερμοκρασίας που θα αγγίξει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα, θα σημειωθούν κάποιες βροχές στα βόρεια τμήματα και στις ορεινές περιοχές, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν αργότερα μέσα στη μέρα.



Σύλληψη ηγετικού στέλεχους του Ρουβίκωνα από την Αντιτρομοκρατική - Ο λόγος

Στη σύλληψη ενός ηγετικού στελέχους της ομάδας του Ρουβίκωνα οδήγησε μια ανάρτηση στο Facebook.

Το μέλος του Ρουβίκωνα ζητούσε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να τοποθετηθούν τα ΜΑΤ που βρίσκονται ακριβώς έξω από τον χώρο ΒΟΞ στα Εξάρχεια σε κάποιο άλλο σημείο.



Πώς η ΕΛΑΣ κατάφερε να πιάσει τους δράστες της άγριας ληστείας ηλικιωμένων στην Αρκαδία -Συμμετείχε στην απαγωγή Παναγόπουλου ο ένας

Nέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την άγρια ληστεία στην Αρκαδία.

Πίσω από την ληστεία σε βάρος τριών αδελφών φαίνεται να βρίσκεται ο 45χρονος Boban Ristevski, από τη Β. Μακεδονία, στον οποίο είχε επιβληθεί κάθειρξη 10 ετών για την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009, μαζί με τον 46χρονο αδερφό συνεργό του.



«Ψαλίδι» στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων διεκδικούν 12 δήμοι της χώρας - Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις

«Ψαλίδι» στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων διεκδικούν 12 δήμοι της χώρας, οι οποίοι πέρασαν στην επόμενη φάση της επανεξέτασης από τους ιδιώτες εκτιμητές του υπουργείου Οικονομικών.



O Μητσοτάκης στέλνει μήνυμα στις πολυεθνικές μέσω Κομισιόν - Η ακρίβεια είναι παρούσα...και οδεύει στις κάλπες - Ακριβότερα τα προϊόντα των πολυεθνικών στην Ελλάδα



Μενίδι: Επί πέντε ώρες έβλεπε τη μητέρα της με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά - Σε σοκ η κόρη της 40χρονης [βίντεο]

Η γυναικοκτονία στο Μενίδι με θύμα μία γυναίκα 40 ετών και μητέρα δύο παιδιών έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ο εν διαστάσει σύζυγός της δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα με κουζινομάχαιρο στη μέση του δρόμου, όταν εκείνη βγήκε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της.