Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Διάβημα της Λιβύης για τις ελληνικές έρευνες νοτίως της Κρήτης

Η προσωρινή κυβέρνηση της Λιβύης που είναι όμως αναγνωρισμένη διεθνώς, απέστειλε διάβημα προε την Ελλάδα σχετικά με τις θαλάσσιες έρευνες από νορβηγικό ερευνητικό σκάφος στα Οικόπεδα νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης , θέτοντας θέμα παραβίασης του τουρκολιβυκού Μνημονίου.



Λαμία: Έλεγχοι από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου που γλύτωσαν από την πυρκαγιά

Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, που καταστράφηκε από πυρκαγιά, το βράδυ της Κυριακής, μεταβαίνει σήμερα κλιμάκιο του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο της έρευνας για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση παιδιών στη Λαμία, από σταφυλόκοκκο, που βρέθηκε στα γεύματα που παρασκεύασε η εν λόγω εταιρεία.



Στ. Κασσελάκης: Ο Άδ. Γεωργιάδης θυμίζει σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης

Έντονη κριτική στον υπουργό Υγείας ασκεί ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε “μάπα”. Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης. Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.



ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη: Τοξικότητα, χυδαιότητα, λασπολογία

"Η τοξικότητα, η χυδαιότητα και η λασπολογία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθρεφτίστηκε ξανά στο πρόσωπο (ποιου άλλου), του στενότατου επί πέντε χρόνια συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και "πρωτοκλασάτου" υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.



Ν. Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι για μία ακόμα φορά στην όχθη των νικητών

«Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για να φτιάξουμε το κοινό δημοκρατικό σπίτι για μια ισχυρή και δίκαιη Ελλάδα στην Ευρώπη της αλληλεγγύης. Γι αυτό όλοι μαζί στις 20 ημέρες που απέμειναν να ξανακάνουμε ισχυρή την δημοκρατική παράταξη».



Το ανάκτορο του Φίλιππου Β’ στις Αιγές και το Δέλτα Άξιου επισκέφθηκε ο Στ. Κασσελάκης

Επίσκεψη στο ανάκτορο του Φιλίππου Β΄ στις Αιγές πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στον εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο, καθώς το ανάκτορο του Φιλίππου Β΄ αποτελούσε το μεγαλύτερο οικοδόμημα της κλασικής Ελλάδας.