Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Αίγιο: Επιτήδειος απέσπασε από ηλικιωμένη 24.000 Ευρώ

Μια ακόμη ηλικιωμένη έπεσε θύμα ενός επιτήδειου, ο οποίος κατάφερε να της αποσπάσει συνολικά 24.000 ευρώ.

Ο απατεώνας τηλεφώνησε στη γυναίκα και ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί σοβαρά και ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.



ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυρ. Μητσοτάκης, που επί πρωθυπουργίας του στήθηκε ένα παρακράτος παράνομων παρακολουθήσεων»

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχολίασε την συνέντευξη του πρωθυπουργού τονίζοντας ότι «αυτός που δυσφημεί τη χώρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επί πρωθυπουργίας του στήθηκε ένα παρακράτος παράνομων παρακολουθήσεων υπονομεύοντας το κράτος δικαίου».



Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας Ροζ Πάνθηρες - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Χειροπέδες σε δύο Σέρβους που στο παρελθόν αποτελούσαν μέλη της οργάνωσης «Ροζ Πάνθηρες» και διέπρατταν συστηματικά κλοπές σε κοσμηματοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας με τη μέθοδο του «ριφιφί» πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.



Έναρξη υποβολής φορολογικών δηλώσεων-Aυτόματη υποβολή για μισθωτούς και συνταξιούχους

Ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 25/4/2024, η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος για το έτος 2023, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους την Παρασκευή 26/7/2024.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων, στις φετινές δηλώσεις έχουν υλοποιηθεί οι παρακάτω νέες λειτουργικότητες:

1. Αυτόματη υποβολή δήλωσης για 1,3 εκ. φορολογουμένους



Στ. Κασσελάκης: Θα είμαστε πρώτο κόμμα - θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες για να εφαρμόσουμε ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων

Την πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή "Αυτοψία" του 'Αλφα ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις του ανέφερε ότι διεκδικεί δύο τετραετίες προκειμένου να εφαρμόσει ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που θα αλλάξουν την Ελλάδα.



Στο Δήλεσι με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Κυρ. Μητσοτάκης- Θα επισκεφθούν δομές της αρχιεπισκοπής

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου, θα μεταβεί στο Δήλεσι Βοιωτίας, όπου μαζί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα επισκεφθούν δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.