Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Χανιά: Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις απάτης σε βάρος ιερέων και όχι μόνο

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, τέσσερις υποθέσεις απάτης σε βάρος Ελλήνων που διαπράχθηκαν στην Κίσσαμο και σε διάφορες άλλες περιοχές της χώρας.



Aνοίγει τις πύλες της η 70η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Στον κόσμο των λουλουδιών και των αρωμάτων μας προσκαλεί να περιηγηθούμε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς με αφορμή την έναρξη της 70ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς που διεξάγεται στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος».



Μαρινάκης: «Να το σηκώσουμε για την Ελλάδα μας»

Συγκινημένος από την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε τη στήριξη όλων των Ελλήνων στην καταληκτική «μάχη» της διοργάνωσης, που θα δοθεί στις 29/5 στην OPAP Arena.



Στη Χίο σήμερα ο πρωθυπουργός

Στη Χίο μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, ο οποίος το πρωί θα επισκεφθεί το δημαρχείο Χίου και τα γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπως αναφέρει ενημέρωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει εν συνέχεια συνάντηση με πολίτες στον πεζόδρομο της οδού Απλωταριάς.



Ν. Ανδρουλάκης: Σε ευρωπαϊκή εποπτεία ο ΟΠΕΚΕΠΕ, άλλη μια απόδειξη της κυβερνητικής αποτυχίας στην αγροτική πολιτική

Στα Ανώγεια μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, όπυ μεταξύ άλλων ανέδειξε την αποτυχία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην αγροτική πολιτική μετά και την πρωτοφανή απόφαση να τεθεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ υπό επιτήρηση από την ΕΕ αφού διαπιστώθηκε σοβαρή ανεπάρκεια στις τελευταίες διαχειριστικές περιόδους.



Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές – Πού θα είναι πιο ισχυρές

Αγρίεψε ο καιρός με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σήμερα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά πρόσκαιρα ισχυρά τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την βόρεια Εύβοια και τη βορειοανατολική Στερεά και έως τις μεσημβρινές ώρες στη δυτική Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 8 μποφόρ