Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



«Υπόσχομαι να σου τελειώσω την καριέρα» έστειλε ο Καλλιάνος στον γιατρό σύμφωνα με τον δικηγόρο του αγγειοχειρουργού

Για απειλητικό μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, στον γιατρό που επέβλεπε τη νοσηλεία του πατέρα του, έκανε λόγο ο δικηγόρος του αγγειοχειρουργού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.



Κεχαγιά: «Στόχος μας να προκληθούν τέτοια τραύματα στην κυβέρνηση που θα είναι αναπόφευκτη η προσφυγή στις κάλπες»

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε για τις Ευρωεκλογές και τόνισε πως «στόχος μας να προκληθούν τέτοια τραύματα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον κ. Μητσοτάκη ώστε να είναι αναπόφευκτη η προσφυγή στις κάλπες».



Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί ώστε να υπάρχει αντίπαλος που θα μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές

Θέμα παραίτησης της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως, έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας νωρίτερα το πρωί στο OPEN με αφορμή την καταγγελία για διάρρηξη σε γραφείο του υπουργείο Εσωτερικών και την υπόθεση της Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου και της διαρροής των mail εκλογέων.



Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Χειροπέδες σε 33χρονο από το Ηράκλειο που απείλησε και εκφόβισε τη σύντροφό του

Καθημερινά είναι τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας. Ακόμα ένα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την Κρήτη, όπου ένας κομμωτής απείλησε και εκφόβισε τη σύντροφό του.



Κασσελάκης για δημόσιους υπαλλήλους: Ο Μητσοτάκης να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού

«O πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. “Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε”. Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες», σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Γεωργιάδης για Καλλιάνο: Ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ, γιατί δεν προβλεπόταν

«Ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ, γιατί δεν προβλεπόταν», τόνισε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις πρόσφατες καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου, σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του από το προσωπικό του νοσοκομείου «Αττικόν».