Τρίτη 28 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



ΕΙΝΑΠ: Στάσεις εργασίας στις 29 Μαΐου και 3 Ιουνίου για κάλυψη θέσεων αναισθησιολόγων στα νοσοκομεία Παίδων

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ με ανακοίνωσή του «καταγγέλλει την απόφαση του δικαστηρίου με βάση την οποία κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική η στάση εργασίας των συναδέλφων αναισθησιολόγων του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».



Μ. Δαμανάκη: Η Ευρώπη χρειάζεται λύσεις που έχουν πολιτικό κόστος – Η ενίσχυση της ακροδεξιάς είναι ψήφος απελπισίας

«Πολύ φοβάμαι ότι στις ευρωεκλογές θα είναι μια ψήφος που θα δοθεί για εθνικά θέματα και με κύριο γνώμονα την ανασφάλεια», είπε η πρώην επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μαρία Δαμανάκη, μιλώντας στο ΕΡΤΝews για την κεντροαριστερά, την ακροδεξιά και τα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Θ. Σκυλακάκης: Έως τις αρχές του 2026 ερευνητικές γεωτρήσεις για φυσικό αέριο

Στα τέλη του 2025 με αρχές του 2026 τοποθέτησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης τις πρώτες ερευνητικές γεωτρήσεις για φυσικό αέριο στη χώρα μας, μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση του “East Mediterranean Gas Forum” (EMGF) που πραγματοποιείται στην Αθήνα.



Ν. Ανδρουλάκης: Εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης μπροστά στο πάρτι συμφερόντων και κερδοσκοπίας

Την πεποίθησή του ότι « το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, και το αποτέλεσμα, που θα φέρουμε, θα είναι ξανά έκπληξη για τους δημοσκόπους» , εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του MEGA «Μεγάλη Εικόνα ».

 



Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σήμερα σε πολίτες στο Παλαιό Φάληρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου το μεσημέρι, θα μιλήσει σε πολίτες στο Παλαιό Φάληρο.

 

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα.



Διήμερη περιοδεία του Στ. Κασσελάκη στην Πελοπόννησο

Τρίπολη, Κερασίτσα, Σπάρτη, Καλαμάτα, Πύλο, Πύργο και Αμαλιάδα επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.