Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα το βράδυ στην Αττική Οδό λόγω εργασιών – Ποιοι κόμβοι θα κλείσουν

Από τις 22:00 το βράδυ της Μ.Δευτέρας (29/4) έως τις 06:00 το πρωί της Μ.Τρίτης (30/4), κλειστές θα είναι η έξοδος Κάντζα (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και η έξοδος Κατεχάκη (Κόμβος Υ1) στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο, λόγω εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα:



Σεσημασμένοι οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής στο Μαρούσι – Συμμετείχαν 10 άτομα

Την ώρα που έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Μαρούσι, νέα στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα για τους «πρωταγωνιστές» του περιστατικού με τον 23χρονο νεκρό.



Έρχεται Πάσχα με βροχές – Αναλυτική πρόβλεψη για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Μέρα με τη μέρα ξεκαθαρίζει η κατάσταση σχετικά με τον καιρό που θα επικρατήσει το Σάββατο της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα.



«Υπόσχομαι να σου τελειώσω την καριέρα» έστειλε ο Καλλιάνος στον γιατρό σύμφωνα με τον δικηγόρο του αγγειοχειρουργού

Για απειλητικό μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, στον γιατρό που επέβλεπε τη νοσηλεία του πατέρα του, έκανε λόγο ο δικηγόρος του αγγειοχειρουργού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.



Κεχαγιά: «Στόχος μας να προκληθούν τέτοια τραύματα στην κυβέρνηση που θα είναι αναπόφευκτη η προσφυγή στις κάλπες»

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε για τις Ευρωεκλογές και τόνισε πως «στόχος μας να προκληθούν τέτοια τραύματα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον κ. Μητσοτάκη ώστε να είναι αναπόφευκτη η προσφυγή στις κάλπες».



Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί ώστε να υπάρχει αντίπαλος που θα μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές

Θέμα παραίτησης της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως, έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας νωρίτερα το πρωί στο OPEN με αφορμή την καταγγελία για διάρρηξη σε γραφείο του υπουργείο Εσωτερικών και την υπόθεση της Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου και της διαρροής των mail εκλογέων.