Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Απεργιακή συγκέντρωση-Σύνταγμα: Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό-Χαιρετισμοί Μ. Αρούρι, Γ. Ντόρκχομ

Θερμό χαιρετισμό στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη στο Σύνταγμα απηύθυνε, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης με τη Ραμάλα, ο Μοχάμεντ Αρούρι εκπρόσωπος της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών.



Καιρός σήμερα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, καθώς αναμένεται να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ίδια ένταση.



Οι εργαζόμενοι τίμησαν με μαζικές συγκεντρώσεις την Πρωτομαγιά – Πιο επίκαιρα από ποτέ τα μηνύματα

Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα τίμησαν την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, με τα μηνύματά τους να είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, μιας και βάλλονται πανταχόθεν και χάνουν ολοένα και περισσότερα δικαιώματα – τα οποία είχαν κατακτηθεί με αίμα. 



Σοβαρό τροχαίο στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα, ανάμεσά τους τρία παιδιά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς, όταν ένα διερχόμενο όχημα παρέσυρε πέντε άτομα, δύο ενήλικες και τρία παιδιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα έγινε στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Jumbo και μάλιστα το ένα από τα παιδιά, ηλικιάς 4 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να του γίνει ΚΑΡΠΑ στον δρόμο.



Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς Επιταφίων

Περιορισμοί στην στάθμευση και στην κυκλοφορία των οχημάτων θα ισχύσουν την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου, λόγω περιφοράς των Επιταφίων των Ιερών Ναών Αγίου Μηνά, Αγίου Δημητρίου, της Του Θεού Σοφίας και Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη), στον κεντρικό τομέα της πόλης:

Επιτάφιος Ιερού Ναού Αγίου Μηνά



Άστατος ο καιρός την Μεγάλη Πέμπτη - Έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία

Άστατο καιρό με τοπικές βροχές και στη δυτική και τη βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα μικρής διάρκειας καταιγίδες, προβλέπει για αύριο Μ. Πέμπτη (2/5) η ΕΜΥ.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ίδια ένταση.