Δευτέρα 04 Μαΐου 2026 -

Ελλάδα



Τα ηλεκτρικά πατίνια δεν είναι παιχνίδι, χρειάζονται μέτρα. Ο κίνδυνος από τα “πειραγμένα” πατίνια. Βίντεο

Τον κώδωνα του κινδύνου για την αυξανόμενη συχνότητα τροχαίων ατυχημάτων με ηλεκτρικά πατίνια κρούουν ειδικοί στον τομέα της οδικής ασφάλειας, μετά και τα πρόσφατα περιστατικά που καταγράφονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.



Θεσσαλονίκη: 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ. Συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος που διασκέδαζε

Σε κατάσταση μέθης διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν 16χρονος, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο ανήλικος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου του παρασχέθηκε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και είναι καλά στην υγεία του.



Ροδος: Σύλληψη 50χρονου μασέρ για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από καταγγελία τουρίστριας

Στη Δικαιοσύνη οδηγείται ένας 50χρονος άνδρας που εργαζόταν ως μασέρ σε επιχείρηση στη Ρόδο, μετά από καταγγελία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας από τουρίστρια.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των αρχών, η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ύστερα από αναφορά 27χρονης γυναίκας από τη Γερμανία.



Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 23χρονου που έτρεχε με 178 χλμ. στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Με ταχύτητα 178 χλμ./ώρα -σχεδόν διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο των 90 χλμ./ώρα- εντοπίστηκε να κινείται 23χρονος οδηγός τα ξημερώματα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης τον ακινητοποίησαν και προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.



Συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Γερμανό ΥΠΕΞ: Προτιθέμεθα να αναλάβουμε ενεργό ρόλο για την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση των Στενών του Ορμούζ

«Στηρίζουμε τις διεθνείς πρωτοβουλίες για την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση των Στενών του Ορμούζ και προτιθέμεθα να αναλάβουμε ενεργό ρόλο σε συνεργασία με τη ναυτιλιακή κοινότητα», υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον Γερμανό ομόλογό του, Γιόχαν Βάντεφουλ, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα την Αθήνα.



Το πλοίο «Αικατερίνη» δίνει μάχη με τα κύματα στο λιμάνι της Φολεγάνδρου. Βίντεο

Ισχυροί άνεμοι έπνεαν χθες στη Φολέγανδρο, ενώ η θερμοκρασία σημείωσε βουτιά σε ολόκληρη τη χώρα τις πρώτες ημέρες του Μαΐου.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφει τη μάχη που έδωσε με τα κύματα το πλοίο «Αικατερίνη» στο λιμάνι της Φολεγάνδρου.