Κρήτη - Ρέθυμνο: Τρία άτομα συνελήφθησαν για κατοχή κοκαΐνης και κάνναβης
Στη σύλληψη τριών ατόμων, ενός 19χρονου και δύο 22χρονων κοριτσιών, προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, όταν διαπιστώθηκε ότι κατείχαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.
Στη σύλληψη τριών ατόμων, ενός 19χρονου και δύο 22χρονων κοριτσιών, προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, όταν διαπιστώθηκε ότι κατείχαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.
Ένας 30χρονος Αιγύπτιος στο Ηράκλειο Κρήτης απείλησε γυναίκα που περπατούσε στον δρόμο με μαχαίρι, προκειμένου να την ληστέψει.
Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες. Από τα στοιχεία που προέκυψαν, ο δράστης φαίνεται πως είχε αποδράσει ανήμερα του Πάσχα από τις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά.
Ρεκόρ παραβάσεων έκανε με ένα μόνο του παρκάρισμα οδηγός στα Χανιά.
Ο οδηγός άφησε το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζοδρόμιο, ράμπα αναπήρων και διάδρομο τυφλών, σύμφωνα με το flashnews.gr.
Το περιστατικό σημειώθηκε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στο πεζοδρόμιο, επί της 1866.
«Στις 24/4 θα ανοίξει το πρόγραμμα “Νταντάδες της γειτονιάς“, το οποίο θα καλύπτει όλη την Ελλάδα, προσφέρει αυξημένη αμοιβή στις νταντάδες (500 ευρώ ανά παιδί, έως τρία παιδιά) και διευρύνει τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τις μητέρες (φοιτήτριες, άνεργες, τρίτεκνες και πολύτεκνες χωρίς εισοδηματικά κριτήρια)», ανέφερε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου.
Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Ρόδο, καθώς ένας 70χρονος εντοππίστηκε απαγχονισμένος σε μπαλκόνι ξενοδοχείου.
Ο άνδρας βρέθηκε από τουρίστες που διέμεναν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, στην περιοχή Νοχώρι της πόλεως Ρόδου.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 61χρονου για τα αδικήματα του βιασμού και κατάχρησης ανηλίκων.