Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Δολοφονία καρδιολόγου: Η «μαύρη χήρα» καλείται να φύγει από τη Σητεία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου στην Σητεία, καθώς βούλευμα της εισαγγελέως Εφετών Χαλκίδας, αλλάζει τους όρους, με τους οποίους αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο η 43χρονη χήρα, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικαστεί ως ηθική αυτουργός της δολοφονίας του.



Λάρισα: ΙΧ συγκρούστηκε με πατίνι – Τραυματίστηκαν δύο ανήλικοι

Το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λάρισα σημειώθηκε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ και ένα πατίνι, όπου επέβαιναν ανήλικοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας onlarissa.gr το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τη 1:30 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Καραμανλή, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν.



ΠΑΣΟΚ: Έγκριση από την ΑΔΑΕ για την ενημέρωση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΔΑΕ αποφάσισε με ψήφους 4-3 να γίνει η ενημέρωση από την ΕΥΠ. Δηλαδή να πάρει τον φάκελο με τα στοιχεία από την ΕΥΠ και μετά να ενημερώσει τον θιγέντα Ν.Ανδρουλάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση επ’ αυτού.



Επιστολή ΙΣΑ σε Α.Γεωργιάδη για εργασία των ιδιωτών ιατρών στα δημόσια νοσοκομεία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) απέστειλε επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας του να θεσμοθετήσει την δυνατότητα οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί να εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία.



Άρειος Πάγος για το «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες» -«Πραγματικός ηγέτης τους ο Κασιδιάρης»

Οι Αρεοπαγίτες ομόφωνα κατέληξαν στο ότι ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών  είναι ο έγκλειστος στις φυλακές Ηλίας Κασιδιάρης, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι έντεκα βουλευτές που εξελέγησαν με τους Σπαρτιάτες και διώκονται για εξαπάτηση εκλογικού σώματος «προσέφεραν στην πραγματικότητα το κόμμα τους ως μανδύα νέου πολιτικού κόμματος στον Ηλία Κασιδιάρη, διευκολύνοντάς τον να καταστ



Στον Εισαγγελέα ο Φλώρος - Αναμένεται να του ασκηθεί δίωξη

Στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας οδηγήθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σε βάρος του η εισαγγελία αναμένεται να ασκήσει ποινική δίωξη και εν συνεχεία ο βουλευτής θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή.