Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Πέντε χιλιάδες εκλογικούς σάκους παρήγγειλε το υπουργείο Εσωτερικών



Πέντε χιλιάδες σάκους παρήγγειλε το ΥΠΕΣ, γεγονός που δείχνει ότι η κυβέρνηση θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές πιθανότατα άμεσα, καθώς τα μηνύματα που της έρχονται από το εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας δεν της δίνουν πολλά περιθώρια επιπλέον πολιτικής επιβίωσης.

Μία απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στις 12 Νοεμβρίου το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο το οποίο χαρακτηρίζεται «κατεπείγον - εκλογικό»  και με αριθμό πρωτοκόλλου 43955 προχώρησε στην παραγγελία 5000 εκλογικών σάκων.

Η δικαιολογία, όπως αναγράφεται στο επίσημο έγγραφο, είναι οι επαναληπτικές εκλογές στους δήμους Ειδυλλίας, Καισαριανής και Τροιζήνας - Μεθάνων.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο ο αριθμός των εκλογικών σάκων που παραγγέλθηκαν, καθώς στους εν λόγω δήμους οι εκλογικές περιφέρειες μετά βίας ξεπερνούν τις 100...

Το συνολικό νούμερο παραπέμπει σε εκλογές σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί...

Ραγδαίες θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις στις αμέσως επόμενες ημέρες με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Η έρευνα που διεξάγεται σε αριθμό τραπεζικών λογαριασμών πολιτικών στο εξωτερικό (όχι μόνο στους λογαριασμούς του Γ.Καρατζαφέρη...), αλλά και στο θέμα των 100 δόσεων που έχει εξελιχθεί σε νέα "πέτρα στα πόδια" της κυβέρνησης, μετά την περίπτωση του ΕΝΦΙΑ θα ταρακουνήσει πολλούς .