Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Νεαροί ήρθαν στα χέρια μετά από καβγά στα Ιωάννινα – Τέσσερα άτομα προσήχθησαν

Ακόμα ένα επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη χώρα μας. Η ένταση προκλήθηκε χθες βράδυ στο κέντρο των Ιωαννίνων. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 23:00 χθες το βράδυ έναντι του Δικαστικού Μεγάρου επικράτησε αναστάτωση από καβγά μεταξύ νεαρών.



Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής βρέθηκε ο Κασσελάκης για την Πρωτομαγιά

Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.



Κάλυμνος: Διακινούσαν κοκαΐνη μέσα σε κάψουλες – Βρέθηκαν και εκρηκτικές ύλες

Εξαρθρώθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Κάλυμνο και συνελήφθησαν τα μέλη της.



Χατζηδάκης για διασύνδεση POS-ταμειακών μηχανών: Οι επιχειρήσεις στην συντριπτική τους πλειονότητα διασυνδέθηκαν

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε πως το πρόγραμμα διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές ολοκληρώθηκε και πήγε πολύ καλά.



Πανελλήνιες 2024: Πλησιάζει η πρεμιέρα – Το πρόγραμμα των εξεταζόμενων μαθημάτων

Πλησιάζει η ώρα τον πανελληνίων εξετάσεων, με τους υποψήφιους να ετοιμάζονται πυρετωδώς, καθώς η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 31/05.

Ως πρώτο μάθημα εξέτασης έχει οριστεί η νεοελληνική γλώσσα, τόσο για τα γενικά λύκεια, όσο και για τα επαγγελματικά τα οποία θα μπουν στη μάχη των εξετάσεων μια μέρα πριν, δηλαδή στις 30/05.



Το νέο ποινολόγιο στα σχολεία που αφορά μαθητές και γονείς

Τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού στα σχολεία επιφέρουν νέες ποινές που δεν αφορούν μόνο τους μαθητές, αλλά και τους γονείς, οι οποίοι θα αναγκάζονται να πληρώσουν από την τσέπη τους φθορές που προκαλούν τα παιδιά τους.