Σάββατο 25 Μαΐου 2024 -

Κόσμος



Προκαλούν σοκ οι ομολογίες τρομοκρατών της Χαμάς: Πατέρας, γιος και ξάδελφος δήλωσαν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν (Video)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν περιγραφές μελών της Χαμάς, πατέρα και γιου, που κακοποίησαν, βίασαν και στη συνέχεια σκότωσαν Ισραηλινή όμηρο.

Τα δύο μέλη της Χαμάς, o 47χρονος Τζαμάλ Χουσεΐν Άχμαντ Ράντι και ο 18χρονος γιος του, Αμπντάλα, συνελήφθησαν στη Λωρίδα της Γάζας πριν από μερικές εβδομάδες. 



«Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα εμφανιστεί δημόσια όλο τον υπόλοιπο χρόνο» αναφέρουν πηγές από το παλάτι

Κανείς δεν γνωρίζει ποια πραγματικά είναι η κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση με καρκίνο, καθώς οι πληροφορίες που αφήνει το παλάτι να διαρρεύσουν είναι ελάχιστες και περιορίζονται σε διαβεβαιώσεις ότι η θεραπεία πηγαίνει καλά.



G7: Υπογράφεται συμφωνία κατάσχεσης των μελλοντικών εσόδων των παγωμένων ρωσικών assets υπέρ της Ουκρανίας

Οι υπουργοί Οικονομικών του G7 θα θέσουν τις βάσεις για τη χρήση των κερδών από τα δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας για τη βοήθεια προς την Ουκρανία, σύμφωνα με το προσχέδιο του ανακοινωθέντος που πρόκειται να υπογράψουν σήμερα (25.5.24), αναφέρει το Bloomberg.



Ο Άλεκ Μπάλντουιν θα δικαστεί κανονικά για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα του «Rust»

Δικαστής απέρριψε την Παρασκευή (24.5.2024) το αίτημα του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν να αποσυρθούν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σχετικά με τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» τον Οκτώβριο του 2021.



H Κίνα είναι «Μία» και…περικυκλώνει ξανά την Ταϊβάν

«Ποινή στις αυτονομιστικές ενέργειες», είναι σύμφωνα με την Κίνα, οι στρατιωτικές ασκήσεις που ξεκίνησε στα Στενά της Ταΐβάν – χωρίζουν το αυτοδιοικούμενο νησί από την ηπειρωτική Κίνα- μια σημαντική δοκιμασία για τον νέο ηγέτη της χώρας,  τον Λάι Τσινγκ-τε



Τουρκία: Δημοσκόπηση φέρνει στη δεύτερη θέση το κόμμα του Ερντογάν

Το κεμαλικό Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία προηγείται του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με δημοσκόπηση.