Παρασκευή 02 Ιανουαρίου 2026 -

Κόσμος



New York Times: Η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία πάγωσε τον Μάρτιο του 2025, αφού ο Τραμπ διέταξε τη διακοπή της

Υπάρχει πολύ σοβαρό ζήτημα με την CIA στην διακυβέρνηση του Ντόναλμτ Τραμπ, καθώς φαίνεται πως ένα μεγάλο μέρος της δρα ενάντια στις πολιτικές του με υπόγειους τρόπους.

Σύμφωνα με έρευνα των New York Times, η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία πάγωσε τον Μάρτιο του 2025, αφού ο Τραμπ διέταξε τη διακοπή της.



Πρωτοφανείς διαδηλώσεις και επεισόδια στο Ιράν: «Είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε εάν καταστείλετε βίαια τις διαδηλώσεις», προειδοποιεί το καθεστώς ο Τραμπ. Βίντεο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στις διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Ιράν, έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τεχεράνη στο οποίο αναφέρει ότι σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν!



Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν μια φρίκη: Κόσμος προσπαθούσε να σπάσει παράθυρα για να ξεφύγει, άλλοι, με σοβαρά εγκαύματα, έτρεχαν να βγουν έξω

Οι ιδιοκτήτες του ελβετικού νυχτερινού κέντρου «Le Constellation», όπου ξέσπασε η φονική φωτιά με τουλάχιστον 47 νεκρούς και 115 τραυματίες, είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι Γάλλων από την Κορσική, με ισχυρή παρουσία στον χώρο της εστίασης στην Ελβετία.



ΗΠΑ: Ο Τραμπ προειδοποίησε το Ιράν ότι η Ουάσινγκτον «θα σπεύσει να σώσει» τους διαδηλωτές

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι «αν οι αρχές του Ιράν πυροβολήσουν εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών και τους σκοτώσουν βίαια, όπως συνηθίζουν, οι ΗΠΑ θα σπεύσουν να τους σώσουν».

«Είμαστε έτοιμοι και οπλισμένοι για να επέμβουμε», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social.



Γάζα: Οι ΗΠΑ προτείνουν «από απόσταση» τουρκική εμπλοκή

Η Ισραηλινή Ραδιοτηλεοπτική Αρχή (KAN) ανέφερε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμη λάβει τελική απόφαση σχετικά με την τουρκική παρουσία στη Γάζα.



Ο Κλούνεϊ απαντά στον Τραμπ μετά την επίθεσή του για την απόκτηση της γαλλικής υπηκοότητας

Μετά τη σκληρή κριτική που άσκησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του παγκοσμίου φήμης Αμερικανού ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ και της συζύγου του, Αμάλ Αλαμουντίν, με αφορμή την απονομή της γαλλικής υπηκοότητας, ο 64χρονος ηθοποιός έδωσε μια σύντομη απάντηση.