Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Κόσμος



Φλόριντα: Του πέταγε ζυμαρικά με σάλτσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου γιατί τον ενοχλούσαν οι αναμμένοι προβολείς

Μια μακαρονάδα με σάλτσα «έφαγε» ένας οδηγός κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού στο δρόμο, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός άνδρα από τη Φλόριντα.



Άγριες συγκρούσεις και στο UCLA της Καλιφόρνια – Συνεχίζονται οι φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνουν οι διαμαρτυρίες υπέρ των Παλαιστινίων στις ΗΠΑ με τις μεγαλύτερες συγκρούσεις να λαμβάνουν χώρα σε πανεπιστημιουπόλεις της χώρας.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα οι συγκρούσεις που ξέσπασαν την περασμένη Τετάρτη (30/04) στην πανεπιστημιούπολη του UCLA στο Λος Άντζελες μεταξύ φιλοπαλαιστινίων διαδηλωτών και ομάδας αντιδιαδηλωτών.



Τραγωδία στην Κίνα μετά από κατάρρευση αυτοκινητόδρομου – Σκοτώθηκαν 19 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 30

Τραγικός είναι ο απολογισμός ενός δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Κίνα, όταν κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητόδρομου. Όπως μεταδίδει το «ΙndiaΤoday», δεκαοκτώ αυτοκίνητα έπεσαν σε μια πλαγιά μετά την κατάρρευση τμήματος του αυτοκινητόδρομου μήκους 17,9 μέτρων στην πόλη Meizhou στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας. Οι Αρχές ανέφεραν ότι 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την τραγωδία.



Γάμος – εφιάλτης στο Μεξικό: Πάνω από 100 καλεσμένοι στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση

Αναπάντεχη κατάληξη είχε μια δεξίωση γάμου στο Μεξικό καθώς 100 περίπου καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, έχοντας καταναλώσει το μενού τεσσάρων πιάτων που σερβιρίστηκε στο κέντρο.



Βίντεο: Η στιγμή της συντριβής του μαχητικού F-16 σε εθνικό πάρκο των ΗΠΑ

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «Χ» δείχνει τη στιγμή της συντριβής του μαχητικού F-16 σε εθνικό πάρκο των ΗΠΑ. 

Στο βίντεο το F-16 διακρίνεται να χάνει ξαφνικά ύψος και να πέφτει κάθετα στο έδαφος, ενώ κατόπιν φαίνεται η έκρηξη



Το Πεκίνο αδειάζει ανοιχτά τις ΗΠΑ και την εξωτερική πολιτική τους

Ο Κινέζος πρόεδρος  Σι Τζινπίνγκ έστειλε πολύ ισχυρά μηνύματα στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, κατά την συνάντηση τους στο Πεκίνο.

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ , υπέστη μια ολοφάνερη διπλωματική υποτίμηση από τους Κινέζους, η οποία κυκλοφόρησε και σε βίντεο, ώστε ολόκληρη η Δύση να λάβεί τα μηνύματα.