Τρίτη 28 Μαΐου 2024 -

Παναγιώτης Λαφαζάνης



Λαφαζάνης: Οι κυρίαρχοι κύκλοι της παγκοσμιοποίησης παρουσιάζουν το Brexit ως τη συντέλεια του κόσμου

Ο πρόεδρος της Λαικής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανέφερε σε δηλώσεις του αναφορικά με το βρετανικό δημοψήφισμα, πως η τρομοκρατία κατά του Brexit που έχουν εξαπολύσει προς τους Βρετανούς , είναι η ίδια που ασκήθηκε κατά του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.



Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία έξω από το Χίλτον

Σε εξέλιξη είναι η διαμαρτυρία που διοργανώνουν ΑΔΕΔΥ και Λαϊκή Ενότητα έξω από το Χίλτον, όπου θα διεξαχθούν οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και των εκπροσώπων των δανειστών. Στη συγκέντρωση συμμετέχουν επιπλέον το ΕΠΑΜ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.



Λαφαζάνης: Η μνημονιακή πολιτική τάξη προωθεί την εξόντωση του ελληνικού λαού

Από την εκδήλωση της Λαικής Ενότητας στο Αγρίνιο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε ως μόρφωμα παρηκμασμένο και αντικοινωνικό την Ευρωπαική Ένωση, ενώ περιέγραψε ως τραγική εξέλιξη  το κλείσιμο των συνόρων από Σκόπια.

 



Επίθεση Λαφαζάνη στην κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο πρόεδρος της Λαικής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε σφοδρή επίθεση στην  κυβέρνηση, για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στο "Ε" δήλωσε πως:

"Συμβαίνουν σημεία και τέρατα, αυτά που προωθεί η κυβέρνηση για τηλεοπτικό τοπίο δεν έχουν καμία σχέση με τις ιστορικές δεσμεύσεις και τις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ".



Λαφαζάνης: Νύχτα θα φύγει ο Τσίπρας αν δεν πάρει πίσω τα μέτρα

Ο πρόεδρος της Λαικής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο  Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πάρει πίσω  τα μέτρα, αλλιώς  θα φύγει νύχτα. 



Λαφαζάνης: Το μνημόνιο θα δώσει τη χαριστική βολή για τους αγρότες

Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτροφών, που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε πολλές περιοχές της χώρας, είχε σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.