Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024 -

ουν



Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν συμφώνησαν να συναντηθούν

Πρόσκληση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν για μεταξύ τους συνάντηση αποδέχθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. 



Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Β. Κορέα θα γίνει η ισχυρότερη πυρηνική δύναμη του κόσμου

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν είναι αποφασισμένος να κάνει τη χώρα του την «ισχυρότερη πυρηνική δύναμη» του κόσμου, μετέδωσε σήμερα το επίσημο βορειοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.



Τρόμος στην Ευρώπη: Η... τρέλα με τα πυρηνικά του Κιμ Γιόνγκ Ουν φοβίζει ακόμα και την Ελλάδα!

Εάν ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιόνγκ Ουν αποφασίσει, αντί για κάποιον στόχο στον Νο.1 εχθρό της χώρας του, δηλαδή τις ΗΠΑ, να πλήξει την Ευρώπη, οι πυρηνικοί διηπειρωτικοί του πύραυλοι είναι -ή θα είναι σύντομα- ικανοί να το κάνουν.



Σεούλ: «Η Β. Κορέα μεταφέρει πύραυλο προς τις δυτικές ακτές της»

Ένας βαλλιστικός πύραυλος ο οποίος πιθανόν είναι διηπειρωτικός εντοπίστηκε να μεταφέρεται προς τη δυτική ακτή της Βόρειας Κορέας, γράφει σήμερα η νοτιοκορεάτικη εφημερίδα Asia Business Daily, επικαλούμενη μια πηγή προσκείμενη σε υπηρεσία πληροφοριών την οποία δεν κατονομάζει.



Β. Κορέα: Εκτοξεύσαμε τον πύραυλο ως απάντηση στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ν. Κορέας-ΗΠΑ

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν επέβλεψε την εκτόξευση ενός βαλλιστικού πυραύλου μεσαίου βεληνεκούς τύπου Hwasong-12 την Τρίτη ως απάντηση στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Νότιας Κορέας-Ηνωμένων Πολιτειών, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, KCNA, χθες.



Τραμπ: Ο Κιμ Γιονγκ-ουν έχει αρχίσει να μας σέβεται

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εκτίμησε σήμερα ότι η επιθετική ρητορική του απέναντι στη Βόρεια Κορέα έχει αρχίσει να αποφέρει καρπούς και ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-ουν έχει αρχίσει να «σέβεται» τις ΗΠΑ.