Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μεγάλο Θαύμα της Παναγίας του Καζάν - Κατά χιλιάδες συρρέουν οι προσκυνητές!



Κατά χιλιάδες συρρέουν οι προσκυνητές από την Ρωσία και το εξωτερικό, στο μικρό χωριό Λογκ της περιοχής Βολγκογκράντ…  

Ο λόγος είναι η πανέμορφη εικόνα της Παναγίας του Καζάν, η οποία καθημερινά θαυματουργεί και θεραπεύει πιστούς που προστρέχουν κοντά της.  

Ο ναός των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου έχει γεμίσει από επιστολές, στις οποίες οι πιστοί γράφουν ονομαστικά για τη θεραπεία τους, ενώ άλλοι ζητούν την ευλογία της Παναγίας.  

Πρόσφατα στο ναό ήρθε ένα γράμμα από μια 46χρονη κάτοικο του Βολγκογκράντ η οποία βρισκόταν στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου, και πρόσφατη χειρουργική επέμβαση από αιμορραγία στο στομάχι.  

Μετά το εξιτήριο η Ναταλία επέστρεψε σπίτι περιμένοντας όπως έγραψε χαρακτηριστικά τον θάνατο για να την εξιλεώσει.  

Η κόρη της που δεν άντεχε να αντικρίζει την μητέρα της σ΄ αυτή την κατάσταση, πήγε στην Εκκλησία των Αγίων Αποστόλων να προσευχηθεί και να ανάψει ένα κεράκι υπέρ υγείας.  

Κατά τη παραμονή της στην ενορία πληροφορήθηκε για την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Καζάν, όπου πήγε και προσευχήθηκε με δάκρυα για την μητέρα της.   Αμέσως πήρε μια εικονίτσα της Παναγίας για να την προσκυνήσει η μητέρα της, και να την τοποθετήσει στο μαξιλάρι του πόνου.  

Το ίδιο βράδυ η μητέρα επειδή πονούσε πολύ στο στομάχι ζήτησε από την κόρη της να βάλει την εικόνα μέσα από τον επίδεσμο, με την πίστη ότι η Παναγία θα της έπαιρνε το πόνο.   Όπως εξομολογήθηκε η κόρη το πρωί που ξύπνησε η μητέρα της, οι επίδεσμοί ήταν γεμάτοι από ένα πράσινο υγρό, ενώ η εικόνα της Παναγίας δεν είχε πάνω ούτε μια σταγόνα.  

Μέρα με την ημέρα η Ναταλία δεν πονούσε και η κατάστασή της καλυτέρευε, παρόλο που της είχαν δώσει λίγες ημέρες ζωής.   Έξι μήνες μετά επισκέφθηκε την κλινική όπου χειρουργήθηκε, με τους γιατρούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους ότι ήταν εν ζωή.   Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπήρχε ίχνος καρκίνου στην Ναταλία, κάνοντας όλους να μιλούν για ένα ζωντανό θαύμα!